ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απάντηση στον ΔΗΣΥ: Με την κοινωνία των πολλών έχει επαφή ο Α. Μαυρογιάννης

Η ανακοίνωση του κ. Μαυρογιάννη

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Είναι με την κοινωνία των πολλών που έχει επαφή ο Ανδρέας Μαυρογιάννης και όχι με την κοινωνία των λίγων και των προνομιούχων, στην οποία προφανώς αναφέρεται και εξυπηρετεί ο Δημοκρατικός Συναγερμός και οι πολιτικές του, απαντά ο Ανδρέας Μαυρογιάννης στον ΔΗΣΥ.

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Φοιτητές στη Λεμεσό στήνουν τσαντίρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ύψος των ενοικίων. Άλλοι εγκαταλείπουν τις σπουδές τους λόγω οικονομικών δυσχερειών. Χιλιάδες συμπολίτες μας πλήττονται από την ακρίβεια στα βασικά αγαθά, στα καύσιμα, στην ενέργεια. Η πλειονότητα των ανθρώπων αυτού του τόπου αγωνιά για το μέλλον τους και των παιδιών τους. Οι νέοι μας, βρίσκονται στο περιθώριο, αμειβόμενοι με μισθούς που μετά βίας φτάνουν για το ενοίκιο τους.

Σε όλα αυτά αναφέρεται στο σημερινό του άρθρο ο Ανδρέας Μαυρογιάννης. Στην ανάγκη για μία διακυβέρνηση, που να έχει συγκεκριμένο σχεδιασμό για ένα Κράτος Προνοίας με σύγχρονες δομές φροντίδας, με εκσυγχρονισμένες Υπηρεσίες Ευημερίας, με συγκεκριμένες πολιτικές και στοχευμένα προγράμματα για συρρίκνωση των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων, ούτως ώστε να στηριχθούν ουσιαστικά οι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Αυτό θα είναι το γράμμα και το πνεύμα της διακυβέρνησης του Ανδρέα Μαυρογιάννη. Της διακυβέρνησης που θα φέρει την αλλαγή.

Είναι με αυτή την κοινωνία των πολλών που έχει επαφή ο Ανδρέας Μαυρογιάννης και όχι με την κοινωνία των λίγων και των προνομιούχων, στην οποία προφανώς αναφέρεται και εξυπηρετεί ο Δημοκρατικός Συναγερμός και οι πολιτικές του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση