ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απεβίωσε ο υποψήφιος βουλευτής των Οικολόγων Κυριάκος Κούρρης

Το βιογραφικό του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Έφυγε από τη ζωή ο υποψήφιος βουλευτής και Επαρχιακός Γραμματέας του Κινήματος Οικολόγων στη Λεμεσό Κυριάκος Κούρρης.

Σε ανάρτηση του στο twitter ο Γιώργος Περδίκης, αναφέρει «Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο καλός μου φίλος και συναγωνιστής, καλός πατέρας και συνεπής αγωνιστής Κυριάκος Κούρρης εξ Αμμοχώστου, γραμματέας της Επαρχ. Επιτροπής Λεμεσού των Οικολόγων και του Οικοαγροτικού. Μεγάλη απώλεια, σε μια κρίσιμη ώρα. Στο καλό φίλε μου».

«Δυστυχώς έχουμε χάσει τον συναγωνιστή μας, τον Κυριάκο Κούρρη, αναπάντεχα χθες βράδυ. Η καρδιά μας και η σκέψη μας είναι με την οικογένειά του και τις πολύ δύσκολες ώρες που περνούν. Στέλλα Χατζησπύρου Κούρρη μου, Δήμητρα Κούρρη μου, έχετε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και αγάπη. Θα μας λείψει ο σύζυγος και πατέρας σας... Κρατάτε γερά για την Μαρία μας. Αιώνια του η μνήμη...

Ο Κυριάκος ήταν ο επαρχιακός γραμματέας του Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών και υποψήφιος μας της Λεμεσού», έγραψε σε ανάρτηση της στο facebook η Έφη Ξάνθου. 

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκε το 1961 στην Αμμόχωστο. Είναι παιδί του Θεόδωρου Κούρρη από τον Άγιο Θεόδωρο Αγρού και της Δήμητρας Κούρρη – Πιερίδη από τον Άγιο Μέμνωνα Αμμοχώστου. Μετά την εισβολή μετακόμισε με την οικογένεια του στην Λεμεσό. Είναι κάτοικος Παρεκκλησιάς τα τελευταία 10 χρόνια. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Γεωπονίας Πράγας, όπου απέκτησε πτυχίο Γεωπόνου ΜSc.

Δραστηριοποιείται από την επιστροφή του στην Κύπρο ως σύμβουλος φυτοπροστασίας Παγκύπρια. Διετέλεσε δραστήριο μέλος και στέλεχος της Παγκύπριας Ένωσης Γεωπόνων Κύπρου. Υπήρξε διορισμένο μέλος του Συμβουλίου Εγγραφής Γεωπόνων και διαπιστευμένος φορέας στον Οργανισμό Αγροτικής Ανάπτυξης. Ήταν ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε πρόεδρος του Κυπροτσεχικού Συνδέσμου Φιλίας για 7 συνεχή χρόνια.

Ήταν Επαρχιακός Γραμματέας του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στη Λεμεσό και Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Οικολογικού Αγροτικού Συνδέσμου (ΠΟΑΣ).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση