ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άρση εμπάργκο όπλων: «Καρφιά» ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη και ΔΗΚΟ

«Η όποια προσπάθεια οικειοποίησης αυτής της εξέλιξης είτε από τον κ. Χριστοδουλίδη, είτε από το κόμμα που τον υιοθέτησε ως υποψήφιο είναι ατυχής»

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση - απάντηση σε Νίκο Χριστοδουλίδη και στα κόμματα που τον υποστηρίζουν σε σχέση με την άρση του εμπάργκο πώλησης όπλων από τις ΗΠΑ, εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Όπως αναφέρει, «η όποια προσπάθεια οικειοποίησης αυτής της εξαιρετικά σημαντικής για τη χώρα μας εξέλιξης είτε από τον κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, είτε από το κόμμα που τον υιοθέτησε ως υποψήφιο είναι ατυχής». 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η ολική άρση του εμπάργκο πώλησης όπλων από τις ΗΠΑ, εκτός από αποτέλεσμα της συνολικής προσπάθειας της κυβέρνησης τα τελευταία δέκα χρόνια, έγινε εφικτή για ένα σημαντικό λόγο: την απαγόρευση ανεφοδιασμού ρωσικών πολεμικών πλοίων στα λιμάνια της Κύπρου.

Και αυτοί που είχαν την αναγκαία τόλμη να λάβουν και να εφαρμόσουν αυτή την απόφαση, είναι ασφαλώς ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και οι αρμόδιοι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας Κασουλίδης και Πετρίδης, με την πολιτική στήριξη του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ως εκ τούτου, η όποια προσπάθεια οικειοποίησης αυτής της εξαιρετικά σημαντικής για τη χώρα μας εξέλιξης είτε από τον κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, είτε από το κόμμα που τον υιοθέτησε ως υποψήφιο είναι ατυχής, ιδιαίτερα όταν οι επικρίσεις του ΔΗΚΟ προς την κυβέρνηση Αναστασιάδη-Δημοκρατικού Συναγερμού είναι τόσο έντονες και ισοπεδωτικές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  ΔΗΚΟ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση