ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Β. Λυσσαρίδης: Οι λεπτομέρειες για την κηδεία και το βιβλίο συλλυπητηρίων

Και διαδικτυακά συλλυπητήρια και εισφορές

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αναφορικά με την κηδεία του Επίτιμου Προέδρου του Κ.Σ. ΕΔΕΚ και πρώην Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρα Βάσου Λυσσαρίδη, μετά από σοβαρή μελέτη του πρωτοκόλλου και των μέτρων της πανδημίας, και συνυπολογίζοντας το πλήθος του κόσμου που θα μαζευτεί στον προαύλιο χώρο, κρίθηκε απαραίτητη η αλλαγή του χώρου τέλεσης της εξοδίου ακολουθίας. 

Ως εκ τούτου όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η ΕΔΕΚ αποφασίστηκε η κηδεία να τελεστεί την Τετάρτη 5 Μαΐου η ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο (και όχι στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί) στην παρουσία του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Της εξοδίου ακολουθίας θα προστεί η Α.Μ. Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄.

Υπενθυμίζεται ότι από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή (28 μέχρι 30 Απριλίου) κατά τις ώρες 10.00 το πρωί με 1.00 το μεσημέρι και 3.00 με 5.00 το απόγευμα στο ίδρυμα Λυσσαρίδη, ανοίχθηκε βιβλίο συλλυπητηρίων για το κοινό, για τον κόσμο της ΕΔΕΚ. Για εκπροσώπους κρατών και την πολιτική ηγεσία του τόπου και τους αξιωματούχους το βιβλίο συλλυπητήριων θα ανοίξει την Τρίτη 4 Μαΐου από τις 9.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι και από τις 3 μέχρι τις 6 το απόγευμα στο ίδρυμα Λυσσαρίδη.

Συλλυπητήρια και διαδικτυακές εισφορές γίνονται επίσης διαδικτυακά σε αυτόν τον σύνδεσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Αναζητεί ευρωπαϊκή διαμεσολάβηση στο Κυπριακό η Λευκωσία με πλήρη δράση στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ