ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βανδάλισαν την προτομή του Γρίβα - Καταδικάζει μετά βδελυγμίας o ΔΗΣΥ

Ο τρόπος που έδρασαν οι νυχτοβάτες καταδεικνύουν συγκεκριμένες πολιτικές πεποιθήσεις, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Βανδαλισμένη βρέθηκε η προτομή του Αρχηγού του Απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ, Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή, έξω από το οίκημα που στεγάζονται οι Οργανώσεις Αγωνιστών της ΕΟΚΑ. Άγνωστοι φαίνεται να έριξαν κόκκινη μπογιά κατά της προτομής του Γρίβα, με τον Δημοκρατικό Συναγερμό να καταδικάζει το συμβάν, τονίζοντας παράλληλα «ο τρόπος που έδρασαν οι νυχτοβάτες καταδεικνύουν συγκεκριμένες πολιτικές πεποιθήσεις».

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός καταδικάζει μετά βδελυγμίας τους βανδαλισμούς στην προτομή του Αρχηγού του Απελευθερωτικού μας Αγώνα της ΕΟΚΑ 55-59, Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή, έξω από το οίκημα όπου στεγάζονται οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών και το Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης, στη Λευκωσία.

Η ευτελής πράξη συνιστά ασέβεια στην ιστορία μας, παραπέμπει σε άλλες εποχές που θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας και καλλιεργεί τον διχασμό, το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε απέναντι στις τεράστιες προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως λαός.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα το συμβάν και να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για εντοπισμό των ενόχων. Τέτοια φαινόμενα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση στρέφονται και οτιδήποτε υποδηλούν, καλλιεργούν τη μισαλλοδοξία και δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας και πρέπει να καταδικάζονται από όλους.

Ο τρόπος που έδρασαν οι νυχτοβάτες καταδεικνύουν συγκεκριμένες πολιτικές πεποιθήσεις. Αναμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν τέτοιες μικροπρεπείς και ακραίες συμπεριφορές που οξύνουν τα πνεύματα και σπέρνουν τη διχόνοια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση