ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βαρνάβα: Αν εκλεγώ θα προσεγγίσω τους διαγραφέντες

Έτοιμος να ανοίξει την πόρτα σε όσους έχουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο απομακρυνθεί παρουσιάζεται ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με συναινετικό κλίμα αλλά και με την υπόσχεση πως θα προσεγγίσει κάθε αποστασιοποιημένο μέλος του Κινήματος, ακόμα και τους διαγραφέντες, παρουσιάστηκε κατά την υποβολή της υποψηφιότητάς του ο Γιώργος Βαρνάβα.

«Με αίσθημα ευθύνης έναντι του Βάσου Λυσσαρίδη, όπως και συναγωνιστών που έδωσαν ακόμη την ίδια τους την ζωή, Δώρου Λοϊζου, Κόκου Φωτίου και άλλων, όπως επίσης και έναντι του κάθε Εδεκίτη και της κάθε Εδεκίτισσας οι οποίοι έδωσαν μεγάλους αγώνες για να σταθεί και να δημιουργηθεί το Σοσιαλιστικό Κίνημα της Κύπρου, υποβάλλω την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Προέδρου του Σοσιαλιστικού Κινήματος της Κύπρου. Θεωρώ ότι οι στιγμές οι οποίες περνά η πατρίδα μας σε σχέση με το Κυπριακό, σε σχέση με κοινωνικοοικονομικά προβλήματα χρειάζεται πραγματικά ένα ισχυρό Σοσιαλιστικό Κίνημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά, είμαστε έτοιμοι να επανενώσουμε το Κίνημα μας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μια τέτοια δυναμική που πραγματικά ο Κυπριακός λαός να νιώσει ότι υπάρχει πραγματικά ένα Σοσιαλιστικό Κίνημα. Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τις πόρτες μας στους νέους ανθρώπους. Οι νέοι άνθρωποι είναι το μέλλον του Κινήματος μας, είναι το μέλλον της ίδιας της πατρίδας μας. Γι αυτό το λόγο εάν και εφόσον τα μέλη και τα στελέχη του Κινήματος, με αναδείξουν στην θέση του Προέδρου, είμαι έτοιμος να εργαστώ σκληρά και ταυτόχρονα να δώσουμε την δυναμική που χρειάζεται το Κίνημα μας» σημείωσε.

Όπως είπε «πάνω από όλα για εμάς είναι η επανένωση του Κινήματος μας. Πάνω από όλα για εμάς είναι να φέρουμε πίσω στο Κίνημα την συναγωνιστικότητα, την αλληλεγγύη, είναι να προσεγγίσουμε το κάθε αποστασιοποιημένο μέλος του Κινήματος μας. Είμαστε έτοιμοι να προσεγγίσουμε ακόμη και τους διαγραφέντες του Κινήματος μας. Είμαστε έτοιμοι να επαναφέρουμε στο Κίνημα μας τους ανθρώπους που εργάστηκαν για χρόνια. Είμαστε έτοιμοι να προσεγγίσουμε το κυπριακό λαό με τέτοιο τρόπο που πραγματικά το Κίνημα, αυτό το οποίο δημιούργησε ο Βάσος Λυσσαρίδης, να διαδραματίσει τον ρόλο τον οποίο πρέπει να διαδραματίσει μέσα στην Κυπριακή Κοινωνία».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση