ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βολτ για πόρισμα: «Σταθερότητα» στη διαφθορά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Έντονη είναι η αντίδραση του Βολτ για το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση «Κράτος Μαφία» . Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα με το οποίο κατήλθε υποψήφιος στις Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαϊου, ο Μακάριος Δρουσιώτης αναφέρει ότι, «χρειάστηκε μια τριλογία βιβλίων και μια "δανεική" Ανεξάρτητη Αρχή για να μάθουμε όλοι όσα συζητούσε ο κόσμος σε κλειστούς κύκλους». 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ο λαός επέλεξε σταθερότητα και υγιή πολιτική σκηνή χωρίς τοξικότητα. Μόνο που η τοξικότητα μετατράπηκε σε πιθανά ποινικά αδικήματα και κακουργήματα.

Ολόκληρη «αδελφότητα διαφθοράς» με μαέστρο τον Νίκο Αναστασιάδη απομυζούσε τεράστια οφέλη εις βάρος της χώρας αλλά κυβερνώντες, συγκυβερνώντες, ανεξάρτητες αρχές και νομική υπηρεσία δεν πήραν ή δεν ήθελαν να πάρουν χαμπάρι. Χρειάστηκε μια τριλογία βιβλίων και μια «δανεική» Ανεξάρτητη Αρχή για να μάθουμε όλοι όσα συζητούσε ο κόσμος σε κλειστούς κύκλους.

Ντροπή και μόνο ντροπή!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ