ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η απάντηση του Προέδρου στους «θετούς γονείς του Μάκη»

Με όλη την ευγένεια προς τους θετούς γονείς του κ. Μάκη, δεν έχω ακούσει μέχρι σήμερα μια πρόταση. Μόνο άρνηση ακούω, ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έδωσε τη δική του απάντηση για τον «Μάκη» κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στο περιθώριο επίσκεψης του στις εγκαταστάσεις του Cyprus Environmental Industries, στη βιομηχανική περιοχή Γερίου. 

Όπως ανέφερε, «απάντηση στις ύβρεις έχουν όσοι αντέδρασαν και υποχρέωσαν τους θετούς γονείς του Μάκη να το αποσύρουν. Συνεπώς, δεν έχω να προβώ σε κανένα σχόλιο.

Μόνο μια έκκληση: Είναι καιρός αντί να βρίζουμε, αντί να λοιδορούμε, αντί να μηδενίζουμε, αντί με εμπάθεια συνεχώς να είμαστε αρνητές πραγματικοτήτων, καλό είναι επιτέλους να καταθέσουν προτάσεις. Ακούω το ΑΚΕΛ να καταθέτει προτάσεις, ακούω διάφορα κόμματα να καταθέτουν προτάσεις. Με όλη την ευγένεια προς τους θετούς γονείς του κ. Μάκη, δεν έχω ακούσει μέχρι σήμερα μια πρόταση. Μόνο άρνηση ακούω. Όχι σε όλα. Αυτή δεν είναι τακτική και πολιτική που πρέπει να ακολουθεί, κατά την άποψη μου, ένα κόμμα που θέλει, όπως ισχυρίζεται, να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ρεπορτάζ - Ιστορικό: Τελευταία Ενημέρωση