ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λάρκου για ΑΚΕΛ: Δεν νικάς το τέρας αν αρχίσεις να του μοιάζεις

Είδα πολλά εσωτερικά δάκτυλα να σηκώνονται κατά τη διάρκεια του προεκλογικού λέει σε ανάρτησή του ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ανάρτηση με πολλαπλά μηνύματα έκανε ο υποψήφιος βουλευτής ΑΚΕΛ Λεμεσού Παναγιώτης Λάρκου, για την διαδικασία που ακολουθήθηκε εντός του ΑΚΕΛ κατά τη διάρκεια των εκλογών.

«Δεν μπορείς να νικήσεις το τέρας, αν αρχίσεις να του μοιάζεις. Δεν μπορείς να φέρεις την αλλαγή αν αλλάξεις τη βιτρίνα σου, αλλά έχεις κατεβάσει τα ρολά και δεν βλέπει κανείς μέσα.

Δεν μπορείς να πείσεις για την ποιότητα του ψηφοδελτίου σου όταν στη μοναδική δημόσια συγκέντρωση οι υποψήφιοι κάθονται φρόνιμα σε μια καρέκλα, χωρίς το δικαίωμα να εκφέρουν λόγο. Κανείς δεν ψηφίστηκε επειδή μπορεί να κάθεται φρόνιμα σε μια καρέκλα.

Και σίγουρα δεν μπορείς να προσεγγίσεις τους νέους αν οι νέοι υποψήφιοι σου αναλώνονται σε πρωινά πεντάλεπτα (την ώρα που οι συνομήλικοι τους είναι στη δουλειά) και στα βραδινά πάνελ εκεί που μετράει, παίζεις την ίδια κασέτα.

Είδα πολλά εσωτερικά δάκτυλα να σηκώνονται τους τελευταίους μήνες.

Και αντί να δείχνουν ποιος είναι ο καλύτερος για να ψηφιστεί, να δείχνουν ποιον δεν θέλουμε, ποιος δεν κάνει, ποιον να μην στηρίξουμε άδικα γιατί αν ναι, μπορεί να βγει ο άλλος. Καλά. Αφού δεν τους θέλατε, τι τους βάλατε; Και μετά ανεμίζατε τα δάκτυλα;

Όταν ανεμίζουν πολλά δάκτυλα, στο τέλος πάντα βγαίνει κάποιο μάτι.

Δυστυχώς» ανέφερε χαρακτηριστικά στέλνοντας το μήνυμα πως υπήρξαν προσπάθειες πριμοδότησης συγκεκριμένων υποψηφίων έναντι άλλων και απουσία μηνύματος αλλαγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ρεπορτάζ - Ιστορικό: Τελευταία Ενημέρωση