ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δαμιανού: Ο ΠτΔ ακολουθεί την πεπατημένη της προηγούμενης κυβέρνησης

Όργιο ρουσφετιού και ημετεροκρατίας βλέπει στην κυβέρνηση ο βουλευτής του ΑΚΕΛ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Όργιο ρουσφετιού και ημετεροκρατίας βλέπει στην κυβέρνηση ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού, παρά το γεγονός -πρόσθεσε- ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έπεισε το 52% του πληθυσμού να τον ψηφίσει, υποσχόμενος την αλλαγή.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ και κάνοντας μία αξιολόγηση των πρώτων 70 ημερών της κυβέρνησης, είπε ότι ο Πρόεδρος και η νέα κυβέρνηση ακολουθούν την πεπατημένη της προηγούμενης κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για αστοχίες και ημετεροκρατία, επικαλούμενος το θέμα των διορισμών συμβούλων, για το οποίο μίλησε για ακατάλληλα άτομα σε θέσεις ευθύνης και «βόλεμα ημετέρων».

Σύμφωνα με τον κ. Δαμιανού, μέχρι στιγμής η κυβέρνηση δεν έδωσε θετικά δείγματα γραφής, με εξαίρεση τις πρωτοβουλίες για το θέμα της ΑΤΑ.

Το ΑΚΕΛ, τόνισε, θα ασκεί υπεύθυνη αντιπολίτευση, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για ό,τι δεν το βρίσκει σύμφωνο, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις επικροτώντας, όπως έκανε με την υιοθέτηση των εδώ και 12 χρόνια προτάσεών του για την ενεργειακή πολιτική της Κύπρου, που είδε ότι υιοθετήθηκαν από τη σημερινή κυβέρνηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση