ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δασάκι της Άχνας - Σύλληψη 50χρονου για υπόθεση ναρκωτικών

Ο 50χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του

ΚΥΠΕ

Ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο άνδρας ηλικίας 50 ετών, από το Δασάκι Αχνας, στην οικία του οποίου φέρεται να εντοπίστηκαν ναρκωτικά, χρήματα και αρχαιότητες. 

Σε ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων αναφέρεται ότι ο άνδρας συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία ως ύποπτος για αδικήματα που αφορούν διακίνηση ναρκωτικών. 

Προστίθεται ότι στην οικία του 50χρονου οι αστυνομικοί των Βάσεων, εντόπισαν και κατέσχεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη. Ακόμα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συλλογή αρχαιοτήτων και μικρή ποσότητα ουσίας που «πιστεύεται ότι είναι κοκαϊνη».

Οι ουσίες έχουν σταλεί για εργαστηριακή ανάλυση, ενώ ο άνδρας θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Δικαστηρίου Δεκέλειας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του, προστίθεται.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι η σύλληψη του 50χρονου ήταν αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας μεταξύ της Αστυνομίας των Βάσεων και της Κυπριακής Αστυνομίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση