ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διαφωνεί ο ΔΗΣΥ με την αποπαγοποίηση θέσεων στο Δημόσιο

«Θυμίζει παλιές εποχές όπου οι προσλήψεις γίνονταν αλόγιστα κατά χιλιάδες» αναφέρει σε δηλώσεις ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ονούφριος Κουλλά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τη διαφωνία του ΔΗΣΥ για το αίτημα του Υπουργείου Οικονομικών στη Βουλή για αποπαγοποίηση των 1.851 συνολικά κενών θέσεων πρώτου διορισμού αναφέρει σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ονούφριος Κουλλά.

Οι δηλώσεις 

Επιθυμούμε να επαναλάβουμε ότι διαφωνούμε με την αποπαγοποίηση ενός τεράστιου αριθμού νέων προσλήψεων στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα που θυμίζει παλιές εποχές όπου οι προσλήψεις γίνονταν αλόγιστα κατά χιλιάδες.

Μας προκάλεσε έκπληξη που αυτό ήταν μία από τις πρώτες πολιτικές πράξεις της παρούσας κυβέρνησης. Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν ανάγκες και δηλώνουμε υπεύθυνα πως είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε αποπαγοποίηση ενός μικρότερου αριθμού μέσα από μια αυστηρότερη αξιολόγηση.

Αρχικά είχαμε την αίσθηση ότι η κυβέρνηση θα έπραττε αυτό ακριβώς. Δυστυχώς, η υπαναχώρηση και η άτεγκτη στάση της κυβέρνησης δεν μας επιτρέπει να συμφωνήσουμε. Σημειώνεται ότι το εν λόγω πακέτο θέσεων είναι με διαφορά το μεγαλύτερο της τελευταίας δεκαετίας.

Το μόνιμο δημοσιονομικό κόστος θα κληθούν να αναλάβουν οι φορολογούμενοι πολίτες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Γι’ αυτό δεν μπορούμε να συγκατανεύσουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση