ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διακύβευμα συνοχής του ΔΗΣΥ θέτει ο Αβέρωφ

Το διευρυμένο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ συζήτησε τις προεδρικές εκλογές και τα επόμενα βήματα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Συνεδρίασε σήμερα το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Την έναρξη των εργασιών έκανε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Χάρης Γεωργιάδης ο οποίος ενημέρωσε το Σώμα για τις εξελίξεις που αφορούν το παραγόμενο έργο από τις Ομάδες Παραγωγής Πολιτικής ενώ ζητήθηκε και δόθηκε επιπρόσθετα από το Πολιτικό Γραφείο η έγκριση τεσσάρων νέων ομάδων και των συντονιστών τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Δρ. Γιώργος Μιλτιάδους αναλαμβάνει επικεφαλής της ομάδας για την υγεία, ο κ. Φραγκίσκος Φράγκου για τις μειονότητες και θρησκευτικές ομάδες, ο κ. Κώστας Γαβριηλίδης την ομάδα κατά των διακρίσεων των ΛΟΑΤΚΙ και ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος την ομάδα για τις ορεινές περιοχές. Παράλληλα το Πολιτικό Γραφείο ενέκρινε και τον διορισμό του κ. Αντρέα Σένκα ως Αναπληρωτή Γραμματέα Πολιτικού Εκσυγχρονισμού.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου κ. Μιχάλης Σοφοκλέους αναφέρθηκε στον προγραμματισμό που οδηγεί στο Πολιτικό Ιδεολογικό Συνέδριο της Επόμενης Μέρας το οποίο ορίστηκε για τις 17-18 Ιουνίου.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κατά τη διάρκεια της δικής του τοποθέτησης ανέλυσε την πολιτική κατάσταση όπως διαμορφώνεται ενόψει των προεδρικών εκλογών, τονίζοντας ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι η φωνή της σωφροσύνης στο εθνικό μας ζήτημα και με θέσεις στην οικονομία που διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή.

«Μοναδικός σκοπός της αντιπολίτευσης είναι να φύγει ο Δημοκρατικός Συναγερμός από την εξουσία, τόνισε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι το πρόβλημα της αντιπολίτευσης δεν ήταν ο Γλαύκος Κληρίδης, ο Νίκος Αναστασιάδης ή ο Αβέρωφ Νεοφύτου.
Το πρόβλημα τους είναι ο ΔΗΣΥ και οι πολιτικές του που δικαιώθηκαν στο χρόνο και εξασφαλίζουν τη σταθερότητα στη χώρα».

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου τόνισε επιπρόσθετα ότι τώρα είναι η ώρα της συνοχής της ιστορικής μας παράταξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση