ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διευκρινίζει ο Αρχηγός για επικοινωνία με Γεν. Εισαγγελέα σχετικά με το υποστατικό τον Πρωταρά

Είχαν την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο το απόγευμα της Κυριακής

Newsroom K

Αναφορικά με το θέμα καταχώρησης συγκεκριμένης υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για τη λειτουργία νυχτερινού κέντρου διασκέδασης, η Αστυνομία επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα εξής:

Ο Αρχηγός Αστυνομίας επιβεβαιώνει την τοποθέτηση του Έντιμου Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το απόγευμα της Κυριακής μαζί του. Επιθυμεί επίσης να διευκρινίσει ότι μία δική του εκ παραδρομής αναφορά, σε ένα τηλεοπτικό σταθμό για κατ’ επανάληψη επικοινωνία δεν αφορούσε τον Έντιμο Γενικό Εισαγγελέα αλλά τον Έντιμο Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως. Σχετικές δηλώσεις του Αρχηγού σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, αίρουν οποιαδήποτε παρερμηνεία ή σκοπιμότητα.

Σημειώνεται επίσης ότι με οδηγίες του Αρχηγού, ο αρμόδιος Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, είχε επικοινωνία με ανώτατο στέλεχος της Νομικής Υπηρεσίας, το οποίο ενημερώθηκε για την πρόθεση της Αστυνομίας για καταχώρηση της υπόθεσης για το συγκεκριμένο υποστατικό στο Δικαστήριο με σκοπό την έκδοση διατάγματος αναστολής των εργασιών του.

Η Αστυνομία δεν θεωρεί ότι υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα στη συνεργασία της με την Νομική Υπηρεσία γι’ αυτό αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα γεγονότα όπως πραγματικά συνέβησαν. Αυτά προς αποκατάσταση της ακρίβειας τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X