ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δίκη Φαίδωνος: Η Μαρία Σωκράτους είναι η νέα Δικαστής

Η νέα σύνθεση του Κακουργιοδικείου Πάφου

ΚΥΠΕ

Η Μαρία Σωκράτους είναι η νέα Δικαστής που διορίστηκε στη σύνθεση του Κακουργιοδικείου Πάφου, το οποίο συνεδριάζει την Τετάρτη για να εκδικάσει την ποινική υπόθεση που αφορά τον εν αργία Δήμαρχο, Φαίδωνα Φαίδωνος, σε σχέση με υπόθεση στην οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό και άλλα αδικήματα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, δυνάμει των προνοιών των άρθρων 3 και 5 του περί Δικαστηρίων Νόμου του 1960, όπως τροποποιήθηκε, αποφάσισε τον διορισμό της κας Σωκράτους, σε αντικατάσταση του Δικαστή Νικόδημου Φακοντή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νικόδημος Φακοντής ζήτησε την εξαίρεσή του από τη σύνθεση του τριμελούς Κακουργιοδικείου.

Η νέα σύνθεση του Κακουργιοδικείου Πάφου, για σκοπούς εκδίκασης της συγκεκριμένης ποινικής υπόθεσης, αποτελείται από τη Λία Μάρκου, Πρόεδρο Επαρχιακού Δικαστηρίου, και τους Επαρχιακούς Δικαστές Θεόδωρο Συμεωνίδη και Μαρία Σωκράτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ