ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΚΟ για έκρηξη στο Μαρί: 10 χρόνια μετά η ίδια οδύνη

H ανακοίνωση του κόμματος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί. Σε σχετική ανακοίνωση του το ΔΗΚΟ σημειώνει ότι αποτελεί χρέος της πολιτείας να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να μην επαναληφθούν εκείνα τα λάθη και οι παραλείψεις που οδήγησαν στην ανείπωτη τραγωδία.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Συμπληρώνονται φέτος δέκα χρόνια μετά τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί. Με τα ίδια έντονα συναισθήματα οδύνης που σκόρπισε η τραγωδία του μαύρου εκείνου πρωινού της 11ης Ιουλίου του 2011, αποτίουμε φόρο τιμής στους 13 ήρωες που θυσιάστηκαν και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας προς τις οικογένειες τους.

Δεκατρείς λεβέντες, αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, ναύτες και πυροσβέστες, παραμένοντας μέχρι τέλους πιστοί στο καθήκον, θυσίασαν την ίδια τους τη ζωή.

Αποτελεί χρέος της πολιτείας να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να μην επαναληφθούν εκείνα τα λάθη και οι παραλείψεις που οδήγησαν στην ανείπωτη τραγωδία και να μην ξαναθρηνήσουμε νεκρούς εν καιρώ ειρήνης.

Το οφείλουμε στις οικογένειες των ηρώων, το οφείλουμε στη θυσία των παλληκαριών, το οφείλουμε σε όλους όσοι υπηρετούν σήμερα την πατρίδα αλλά και στις γενεές που έρχονται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση