ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΚΟ: Εν αναμονή ανακοινώσεων ενόψει του εκλογικού συνεδρίου

Χωρίς ανθυποψηφίους Νικόλας – Χριστιάνα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα στο ΔΗΚΟ αφού σύμφωνα με το μέλος της Γραμματείας του κόμματος, Γιώργο Σολωμού, θα ξεκινήσουν σύντομα να υποβάλλονται υποψηφιότητες ενόψει του εκλογικού συνεδρίου. Όπως ανέφερε, θα θέσει τον εαυτό του ενώπιον των συναγωνιστών του για μια από τις θέσεις της ανώτατης ηγεσίας, δηλαδή της γραμματείας του κόμματος. Εξάλλου, όπως είπε, ο Νεόφυτος Κωνσταντίνου θα παραδώσει τη σκυτάλη του οργανωτικού γραμματέα.

Σε σχέση με το καταστατικό κομμάτι και ερωτηθείς αν θα δούμε αλλαγές επί της ουσίας, ο κ. Σολωμού απάντησε θετικά, διευκρινίζοντας πως πρόκειται για αλλαγές οργανωτικής και επικοινωνιακής φύσεως ώστε το ΔΗΚΟ «να γίνει ένα πιο σύγχρονο κόμμα που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της κοινωνίας όπως τις ζούμε σήμερα». Σε ερώτηση πότε θα γίνουν αυτές οι αλλαγές, ο κ. Σολωμού είπε ότι είναι άμεσα εφαρμόσιμες.

Σε σχόλιο ότι στο χθεσινό πολιτικό καταστατικό συνέδριο δεν υπήρξε καμία αναφορά στα ατοπήματα της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, υποστήριξε ότι «δεν είναι όλα ρόδινα, πάντοτε θα υπάρχουν λάθη και δεχόμαστε την καλοπροαίρετη κριτική. Αλίμονο να στηρίζαμε κάποιον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στους δύο μήνες να λέγαμε ότι γίνονται μόνο λάθη. Έχουν γίνει και πάρα πολλά καλά όπως η συμφωνία για την ΑΤΑ, οι διμερής σχέσεις τις οποίες ανέπτυξε η Κύπρος με τη Γαλλία. Έχουν γίνει κάποια λάθη τα οποία ήταν το έναυσμα να διορθωθούν κακώς κείμενα που επικρατούσαν για χρόνια. Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος έδωσε χθες το στίγμα της κατεύθυνσης που δίνει ο κάθε Πρόεδρος για το κόμμα του. Αυτό ήταν και τίποτα περισσότερο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΚΟ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Δρομολογούνται αλλαγές για αντικατάσταση Κωμοδρόμου, ενώ αλλαγές προσώπων αναμένονται και στο κεφάλαιο της Χλώρακας
Της Μαρίνας Οικονομίδου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ