ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δημοσκόπηση «Κ»: Ποιοι υποψήφιοι φαίνεται να κλειδώνουν έδρα

Η δημοσκόπηση που διενήργησε για λογαριασμό της «Κ« η Symmetron Market Research παρουσιάζει τη δυναμική των κομμάτων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δύο βδομάδες πριν από τις εκλογές η δημοσκόπηση που διενήργησε για λογαριασμό της «Κ« η Symmetron Market Research παρουσιάζει τη δυναμική των κομμάτων, αλλά και τη μάχη των υποψηφίων κάθε κόμματος για τους σταυρούς προτίμησης.

Φαβορί ο Φουρλάς – Ντέρμπι Χατζηπαντέλα-Πετρίδη για τη δεύτερη θέση

Ο νυν ευρωβουλευτής, Λουκάς Φουρλάς με 62% παρουσιάζεται φαβορί για επανεκλογή στο ευρωκοινοβούλιο ενώ τη δεύτερη θέση φαίνεται να λαμβάνει ο πρώην υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα. Αξίζει να σημειωθεί πως παρουσιαζεται ένα ντέρμπι με τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Κωνσταντίνο Πετρίδη καθως ο πρώτος λαμβάνει 33% και ο δεύτερος 31%.

Πρωτιά Γεωργίου – Μάχη Θεολόγου-Νιαζί

Για το κόμμα της Αριστεράς πρώτος που κόβει το νήμα με 49% παρουσιάζεται ο νυν ευρωβουλευτής, Γιώργος Γεωργίου, ενώ η Άννα Θεολόγου ακολουθεί με 28%. Αξίζει να σημειωθεί πως θα δοθεί όπως όλα δείχνουν μάχη στήθος με στήθος με τον νυν ευρωβουλευτή, Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, ο οποίος ακολουθεί με 27%. Θα πρέπει να αναφερθεί πως η τ/κ ψήφος, μπορεί να αλλάξει άρδην τα αποτελέσματα και τη σειρά κατάταξης.

Πρώτος ο Γεάδης

Ο Γεάδης Γεάδη με 46% έχει προβάδισμα για κατάληψη μίας θέσης στο ευρωκοινοβούλιο έναντι των Μάριου Πελεκάνου και Λίνου Χατζηγεωργίου, οι οποίοι ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση με ποσοστά 37% και 28% αντίστοιχα.

Παίζει μόνος του ο Κώστας Μαυρίδης

Για το Δημοκρατικό Κόμμα, ο νυν ευρωβουλευτής Κώστας Μαυρίδης με 62% προπορεύεται με μεγάλη διαφορά από τους συνυποψηφίους του. Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρύσης Παντελίδης ακολουθεί με ποσοστό 26% ενώ στην τρίτη θέση είναι η αρχηγός της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους με 24%.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση