ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για τις παρακολουθήσεις εισηγείται ο Ομήρου

Διασύνδεση με την Κύπρο με τα όσα συγκλονιστικά αποκαλύπτονται στην Ελλάδα για παρακολουθήσεις – τηλεφωνικές υποκλοπές πολιτικών και δημοσιογράφων βλέπει ο Ομήρου

ΚΥΠΕ

Διασύνδεση με την Κύπρο με τα «όσα συγκλονιστικά αποκαλύπτονται στην Ελλάδα για παρακολουθήσεις – τηλεφωνικές υποκλοπές πολιτικών και δημοσιογράφων» βλέπει ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, ο οποίος αναφέρει ότι «ο διορισμός ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών γι’ αυτό το τεράστιο σκάνδαλο αποτελεί μονόδρομο».

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Ομήρου αναφέρεται στην υπόθεση με το κατασκοπευτικό βαν που εντοπίστηκε πριν μερικά χρόνια στην Κύπρο με την επισήμανση πως «αποδεικνύεται ότι υπήρξε ο 'πρόδρομος' όλων όσων αποκαλύφθηκαν στην Ελλάδα».

Προσθέτει ότι η εταιρεία «Intellexa» δραστηριοποιείται μεν στην Ελλάδα στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, αλλά έχει την έδρα της στην Κύπρο.

Οπως αναφέρει ο Γιαννάκης Ομήρου, «Κυβέρνηση, Νομική Υπηρεσία και πολιτικός κόσμος έχουν άμεσο και επείγον καθήκον να κινηθούν για την πλήρη διερεύνηση όσων δυστυχώς έχουν συγκαλυφθεί και αποσιωπηθεί όταν εντοπίστηκε η εγκληματική δραστηριότητα παραβίασης του Συντάγματος και των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων Κυπρίων – Ευρωπαίων πολιτών».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση