ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΠΑ: Όλα στο Φως για τα Δάνεια των ΠΕΠ

Εάν θέλουμε πραγματικά να υπάρξει διαφάνεια και να χυθεί άπλετο φως, θα πρέπει η έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας να δημοσιοποιηθεί άμεσα, αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το δηλώσαμε πολλές φορές και το επαναλαμβάνουμε: Όλα στο φως με ονόματα και διευθύνσεις, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Δημοκρατική Παράταξη για όλα τα Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα που σύμφωνα με τα ευρήματα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας έτυχαν οποιαδήποτε μορφής ευνοιοκρατική μεταχείριση από τον Συνεργατισμό ή έλαβαν δάνεια με ανεπαρκείς εξασφαλίσεις.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Το δηλώσαμε πολλές φορές και το επαναλαμβάνουμε: Όλα στο φως με ονόματα και διευθύνσεις.

Για όλα τα Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα που σύμφωνα με τα ευρήματα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας έτυχαν οποιαδήποτε μορφής ευνοιοκρατική μεταχείριση από τον Συνεργατισμό ή έλαβαν δάνεια με ανεπαρκείς εξασφαλίσεις.

Εάν θέλουμε πραγματικά να υπάρξει διαφάνεια και να χυθεί άπλετο φως, θα πρέπει η έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας να δημοσιοποιηθεί άμεσα.

Σε μια περίοδο διάχυτης καχυποψίας και αμφισβήτησης του πολιτικού συστήματος, αυτό που προέχει, αλλά και προβάλλει ως αδήριτη ανάγκη, είναι η απαλλαγή του πολιτικού και θεσμικού συστήματος της χώρας από την απαξίωση της κοινωνίας και να υπάρξουν ενέργειες που να ευθυγραμμίζονται και να ικανοποιούν το περί δικαίου αίσθημα του λαού.

Να αποδίδονται τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση