ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διμερείς συνομιλίες Χριστοδουλίδη-Νετανιάχου σήμερα στη Λευκωσία

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ τη Δευτέρα

ΚΥΠΕ

Πραγματοποιείται το απόγευμα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου. Τη Δευτέρα, η Λευκωσία θα φιλοξενήσει την τριμερή συνάντηση κορυφής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ, με τη συμμετοχή και του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Ισραήλ, θέματα ενέργειας, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι σχέσεις ΕΕ-Ισραήλ, θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, η συνάντηση των δύο ηγετών αποτελεί συνέχεια της επίσκεψης του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ τον περασμένο Μάιο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υποδεχθεί τον κ. Νετανιάχου, στο Προεδρικό Μέγαρο, και μετά την τελετή επίσημης υποδοχής θα παρακαθίσουν σε κατ’ ιδίαν συνάντηση, την οποία θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στα ΜΜΕ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Διπλωματία: Τελευταία Ενημέρωση

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε χθες, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, ο Υπουργός Εξωτερικών Δρ Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ