ΔΗΣΥ για ανανέωση ΟΥΝΦΙΚΥΠ: Πολύ ισχυρό το ψήφισμα του ΣΑ

Οι δηλώσεις του Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου Νίκου Τορναρίτη

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Σε δηλώσεις προέβη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Τορναρίτης για το ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών για ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ τονίζοντας τα εξής:

«Ως Δημοκρατικός Συναγερμός χαιρετίζουμε το ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών γιατί ουσιαστικά επαναφέρει σε ένα πολύ ικανοποιητικό βαθμό τις βάσιμες διεκδικήσεις της πλευράς μας. Επαναφέρει τη βάση της επίλυσης του κυπριακού προβλήματος, Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, έχει ρητές αναφορές για την περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων και ασφαλέστατα στέλνει ηχηρά μηνύματα σε πάρα πολλούς αποδέκτες. Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους θεωρούμε πολύ ισχυρό το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών».

Ως προς το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου ο κ. Τορναρίτης σημείωσε τα εξής:

«Η Επιτροπή Νομικών τον τελευταίο χρόνο, λειτούργησε άμεσα, ευέλικτα και έφερε πολλά αποτελέσματα. Όπως αυτό που μόλις είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τη μεγάλη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης και όλα αυτά που βλέπουμε γύρω μας».

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Διπλωματία: Τελευταία Ενημέρωση

Με τα ελληνοτουρκικά σε σταθερή τροχιά μέχρι τον Νοέμβριο, η πρόκληση για την Αθήνα είναι η νέα πολιτική του Βερολίνου
Του Βασίλη Νέδου