ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΣΥ: Επικίνδυνη η πρόταση ΕΛΑΜ και αφελής του ΑΚΕΛ για μεταναστευτικό

Τα σοβαρά προβλήματα απαιτούν σοβαρότητα, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πρόταση του ΕΛΑΜ να παραχωρηθούν διαβατήρια σε όλους τους μετανάστες είναι άκρως επικίνδυνη. Αφελής βεβαίως είναι και η πρόταση του ΑΚΕΛ η Κύπρος να καταστεί ο ‘’ασφαλής’’ διαμετακομιστικός κόμβος μεταναστών στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός, τονίζοντας παράλληλα «τα σοβαρά προβλήματα απαιτούν σοβαρότητα».

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πρόταση του ΕΛΑΜ να παραχωρηθούν διαβατήρια σε όλους τους μετανάστες είναι άκρως επικίνδυνη. Αφελής βεβαίως είναι και η πρόταση του ΑΚΕΛ η Κύπρος να καταστεί ο «ασφαλής» διαμετακομιστικός κόμβος μεταναστών στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Τα σοβαρά προβλήματα απαιτούν σοβαρότητα! Δεν λύνονται ούτε με τα συνθήματα του ΕΛΑΜ ούτε με τις απλοϊκές λύσεις του ΑΚΕΛ.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Μακριά από λαϊκισμούς και μακριά από την καπηλεία του αισθήματος ανασφάλειας των συμπολιτών μας. Θα επιμένουμε στην αυστηρή διαχείριση του μεταναστευτικού και στην απαίτηση για περαιτέρω ευρωπαϊκή συνδρομή και αλληλεγγύη.

Η αρνητική στάση τόσο του ΑΚΕΛ όσο και του ΕΛΑΜ απέναντι στο νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο για τη μετανάστευση και το άσυλο καταδεικνύει τη μεγάλη απόσταση λόγων και έργων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση