ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ για ΑΚΕΛ: Ουδέποτε πίστεψαν στην Ευρώπη, απλά θέλουν να είναι εκεί για να την πολεμούν

Επισημαίνουμε στο ΑΚΕΛ πως φτωχοποίηση υπήρξε εκεί και όπου επικράτησαν, προσωρινά βέβαια, οι αριστερίστικες αντιλήψεις, αναφέρει ο ΔΗΣΥ

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Οι θέσεις και οι αντιλήψεις του ΑΚΕΛ πως δήθεν «οι αντιλαϊκές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης οδήγησαν σε φτωχοποίηση», όπως γράφεται σήμερα στη Χαραυγή, δεν μας προξενούν καμία έκπληξη. Ουδέποτε πίστεψαν στην Ευρώπη και απλά θέλουν να είναι εκεί για να την πολεμούν εκ των έσω, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Οι θέσεις και οι αντιλήψεις του ΑΚΕΛ πως δήθεν «οι αντιλαϊκές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης οδήγησαν σε φτωχοποίηση», όπως γράφεται σήμερα στη Χαραυγή, δεν μας προξενούν καμία έκπληξη. Ουδέποτε πίστεψαν στην Ευρώπη και απλά θέλουν να είναι εκεί για να την πολεμούν εκ των έσω.

Επισημαίνουμε στο ΑΚΕΛ πως φτωχοποίηση υπήρξε εκεί και όπου επικράτησαν, προσωρινά βέβαια, οι αριστερίστικες αντιλήψεις. Αυτό έγινε και στην Κύπρο όταν κυβέρνησε το ΑΚΕΛ αλλά και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου.

Η Ευρώπη πρέπει να ενδυναμωθεί και να γίνει πιο ισχυρή. Αυτό είναι προς το συμφέρον της πατρίδας μας, μακριά από ιδεολογικές αγκυλώσεις.

Η Ευρώπη είναι πρωτοπόρος σε πολιτικές που αφορούν την ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή και την καταπολέμηση των ανισοτήτων, για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την προστασία του περιβάλλοντος και την ψηφιακή μετάβαση. Αυτά πολεμάει το ΑΚΕΛ όταν καταφέρεται εναντίον της.

Είναι για αυτό που λέμε πως ο Δημοκρατικός Συναγερμός επιβάλλεται να είναι η πρώτη και κυρίαρχη δύναμη του τόπου στις επερχόμενες εκλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση