ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ για λιμάνι Λάρνακας: Εκφράζουμε τη βαθιά μας απογοήτευση

H ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Την απογοήτευση του εξέφρασε με ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός, αναφορικά με το ναυάγιο της μεγάλης επένδυσης σε λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δημιουργούνται ερωτηματικά τα οποία πρέπει να απαντηθούν, εφόσον διαφαίνεται να υπήρξε ελλιπής παρακολούθηση του έργου.

Προσθέτοντας ότι το κράτος οφείλει να κάνει όλα όσα πρέπει για να μην ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Εκφράζουμε τη βαθιά μας απογοήτευση για την εξέλιξη που αφορά την κοινή ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας, ένα έργο εξέχουσας σημασίας όχι μόνο για την πόλη και επαρχία της Λάρνακας αλλά και για το σύνολο της οικονομίας μας.

Πλέον και χωρίς καμμιά αμφιβολία δημιουργούνται ερωτηματικά τα οποία πρέπει να απαντηθούν, εφόσον διαφαίνεται να υπήρξε ελλιπής παρακολούθηση του έργου. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι έληξε η εγγυητική και έχασε το κράτος αυτά που έπρεπε να λάβει;

Από την άλλη πλευρά, ο Δήμος Λάρνακας δεν διαδραμάτισε τον ηγετικό και συντονιστικό του ρόλο έτσι ώστε έγκαιρα να προβλεφθεί και να αποτραπεί η αρνητική αυτή εξέλιξη.

Το κράτος οφείλει να κάνει όλα όσα πρέπει για να μην ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή.

Τα μεγάλα έργα στον τόπο μας απαιτούν συστηματική παρακολούθηση και έγκαιρες και δυναμικές παρεμβάσεις, κάτι το οποίο δεν βλέπουμε να γίνεται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση