
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
«Σε σχέση με δημοσιεύματα για αίτημα επιστροφής της ευρωπαϊκής χορηγίας για το έργο υποδομής στο Βασιλικό, αναμένουμε την ολοκληρωμένη πληροφόρηση από πλευράς Κυβέρνησης. Εάν η πληροφόρηση ισχύει σίγουρα πρόκειται για αρνητική εξέλιξη», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ, τονίζοντας ότι «οτιδήποτε μεμπτό θα πρέπει να πάρει αμέσως τον δρόμο της δικαιοσύνης».
Αυτούσια η ανακοίνωση
Σε σχέση με δημοσιεύματα για αίτημα επιστροφής της ευρωπαϊκής χορηγίας για το έργο υποδομής στο Βασιλικό, αναμένουμε την ολοκληρωμένη πληροφόρηση από πλευράς Κυβέρνησης. Εάν η πληροφόρηση ισχύει σίγουρα πρόκειται για αρνητική εξέλιξη.
Δεδομένης της θέσης των κρατικών αρχών και της Κυβέρνησης για την ορθότητα των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά και της σοβαρότητας του ζητήματος, αντιλαμβανόμαστε ότι τα συμφέροντα του κράτους μας θα υποστηριχθούν ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Καλούμε συνεπώς την Κυβέρνηση που έχει την ευθύνη, να προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ενδεχόμενο.
Σε ό,τι αφορά τη διερεύνηση ενδεχόμενης διαφθοράς, αναμένουμε το αποτέλεσμα των ερευνών της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας. Οτιδήποτε μεμπτό θα πρέπει να πάρει αμέσως τον δρόμο της δικαιοσύνης.