ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: «Παγιδευμένο σε υποψήφιο με πρόβλημα σύγκρουσης συμφερόντων»

«Κατανοούμε την αδυναμία της ηγεσίας του ΑΚΕΛ να αποκρύψει τις επανειλημμένες παρανομίες του γραφείου του κ. Αρμεύτη προς όφελος εργολαβικών συμφερόντων της πόλης»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός Λεμεσού για τις δημοτικές εκλογές, κάνοντας λόγο ότι «το ΑΚΕΛ είναι παγιδευμένο σε μια επιλογή υποψηφίου δημάρχου που παρουσιάζει τεράστιο πρόβλημα σύγκρουσης συμφερόντων».

«Κατανοούμε την αδυναμία της ηγεσίας του ΑΚΕΛ να αποκρύψει τις επανειλημμένες παρανομίες του γραφείου του κ. Αρμεύτη προς όφελος εργολαβικών συμφερόντων της πόλης», προσθέτει το κόμμα, ενώ παράλληλα τονίζει πως είναι «μια λανθασμένη επιλογή για την Λεμεσό που το αποξενώνει ακόμα και από την ίδια τη βάση του».

«Αντί όμως να προβληματιστούν για την επιλογή τους, ρίχνουν λάσπη κατά ενός ανθρώπου που για δεκαετίες υπηρέτησε το δημόσιο βίο με καθαρότητα, εντιμότητα και διαφάνεια.

Η πολιτική πορεία του Νίκου Νικολαΐδη -ως βουλευτής, ως υπουργός και ως δήμαρχος- είναι πεντακάθαρη.

Ας αποφασίσουν επιτέλους, σε ποια πλευρά θέλουν να βρίσκονται: Στην πλευρά των πολιτών που υπερασπίζονται την πόλη τους ή στην πλευρά των οργανωμένων συμφερόντων που εκπροσωπεί ο υποψήφιός τους»;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση