ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο ΔΗΚΟ ανήκει αυτό το...sms; Το μήνυμα-πρόσκληση για υποψήφιο (που δεν στηρίζει)

Viral το λάθος στο sms του Δημοκρατικού Κόμματος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το μήνυμα που στάλθηκε από το ΔΗΚΟ για ομιλία υποψηφίου τον οποίο όμως δεν στηρίζει το κόμμα. Συγκεκριμένα το sms γράφει, «Προσκαλείστε στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμμοχώστου Βασίλη Μαύρου σήμερα Τρίτη 28 Μαιου στις 7:00 μμ στο Ξενοδοχείο Radisson Blu στην Λάρνακα. Παρουσία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου».

Σε δεύτερο μήνυμα έγινε διόρθωση γράφοντας, «απολογούμαστε για το προηγούμενο μήνυμα. Το Δημοκρατικό Κόμμα στηρίζει τον Αντρέα Βραχίμη και ότι τον Βασίλη Μαύρο. «Προσκαλείστε στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμμοχώστου Αντρέα Βραχίμη σήμερα Τρίτη 28 Μαιου στις 7:00 μμ στο Ξενοδοχείο Radisson Blu στην Λάρνακα. Παρουσία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου».

«Αυτά παθαίνεις ότι υποστηρίζεις υποψήφιους στη λογική του πάρε δώσε»

«Αυτά παθαίνεις όταν υποστηρίζεις υποψηφίους δημάρχους στην λογική του πάρε δώσε, ξεχνάς σε ποιο κόμμα έδωσες τι», αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, το Βολτ Κύπρου, σχολιάζοντας το λάθος μήνυμα που απέστειλε το Δημοκρατικό Κόμμα.

 

«Το Volt διεκδικεί τον Δήμο Αμμοχώστου με την Δρ. Κλαίρη Χατζηκακού.

Δεν θα γίνει διορθωτική ανάρτηση.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σε μια δύσκολη συγκυρία, διεθνώς και στο Κυπριακό, η Λευκωσία εμβαθύνει τις σχέσεις της με την Ουάσιγκτον – Οι προεκτάσεις ...
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ