ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

E. Δίπλαρος: Πάντοτε δήλωνα παρών σε όλες τις μεγάλες πολιτικές μάχες (Βίντεο)

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Την επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας του για τις εκλογές της 7ης Μαΐου και τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ ανακοίνωσε ο Ευθύμιος Δίπλαρος επεξηγώντας τους λόγους της απόφασης του.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Αγαπητές φίλες και φίλοι,                                                                                                                                                                                               

Πάντοτε δήλωνα παρών σε όλες τις μεγάλες πολιτικές μάχες του Δημοκρατικού Συναγερμού. Ήμουν πάντα στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον κόσμο της παράταξης, δίπλα σε όλους εσάς. Συμμετέχοντας σε όλες τις μεγάλες αποφάσεις που κλήθηκε να λάβει η παράταξη μας. Ποτέ δεν κρύφτηκα. Ποτέ δεν υπολόγισα το πολιτικό κόστος.

Είχα την τιμή να υπηρετήσω δίπλα στον πρόεδρο Αναστασιάδη, αλλά και δίπλα στον πρόεδρο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Αγωνίστηκα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις, με πάθος και αποφασιστικότητα για το καλό των συμπολιτών μας, για το καλό της Πατρίδας μας.

Γιατί αυτός είναι ο ρόλος και αποστολή του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Γιατί έτσι μας έμαθε ο ιδρυτής της παράταξής μας, ο Γλαύκος Κληρίδης.

Όλα αυτά τα χρόνια έδωσα τα πάντα για να τιμήσω όσους με εμπιστεύτηκαν.

Πρώτα ως Δημοτικός Σύμβουλος το 2006, στη συνέχεια ως βουλευτής, το 2011, το 2016 και το 2021. Πάντα πρώτος στην προτίμηση των συμπολιτών μας. Και από το 2020 στη θέση του Αντιπροέδρου της παράταξης μας. Και γι’ αυτό , σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Σήμερα , ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σε ένα κρίσιμο και καθοριστικό σταυροδρόμι. Και είναι δική μας υποχρέωση και δική μας ευθύνη να κρατήσουμε την παράταξη μας ενωμένη και δυνατή.

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια δηλώνω και πάλι παρών. Ανακοινώνω σήμερα την απόφαση μου να διεκδικήσω τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού στην εκλογική συνέλευση της 7ης Μαΐου.

Είμαι πανέτοιμος να αναλάβω αυτή τη μεγάλη ευθύνη. Είμαι έτοιμος να σταθώ αποφασιστικά δίπλα στη νέα πρόεδρο της παράταξης μας την Αννίτα Δημητρίου. Είμαι πανέτοιμος να σταθώ δίπλα σε όλους εσάς που αποτελείτε την ραχοκοκαλιά της παράταξης μας. Πάντα πιστός. Απόλυτα συνεπής σε αρχές και αξίες που δεν πρόδωσα ποτέ.

Φίλες και φίλοι,

Όλοι μαζί πρέπει και πάλι να ενώσουμε δυνάμεις. Για να ανεβάσουμε τον Δημοκρατικό Συναγερμό ακόμα πιο ψηλά. Στη θέση που δικαιωματικά αξίζει. Στην κορυφή. Για το καλό του τόπου μας. Για το καλό της Πατρίδας μας.

Σας Ευχαριστώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σχεδόν κάθε τύπου πολίτης είναι υποψήφιος για τις Δημοτικές εκλογές - Αθάνατες παραμένουν οι κάρτες
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ