ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΕΔΕΚ: Η χώρα μας φιγουράρει για ακόμα μια φορά σε λίστες σκανδάλων

Ανακοίνωση του κόμματος αναφορικά με την συμπερίληψη του Προέδρου Αναστασιάδη στο ψήφισμα της Ευρωβουλής

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΔΕΚ αναφορικά με την συμπερίληψη του Προέδρου Αναστασιάδη στο ψήφισμα της Ευρωβουλής για τα Pandora Papers. Όπως αναφέρει το κόμμα, το αίτημα του Ευρωκοινοβουλίου για σε βάθος έρευνα για όσους εμπλέκονται σε τέτοιου είδους σκάνδαλα «μας βρίσκει σύμφωνους».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Είναι πραγματικά θλιβερό το όνομα της χώρας μας να φιγουράρει για ακόμα μια φορά σε λίστες σκανδάλων και να φέρεται να εμπλέκεται με οποιοδήποτε τρόπο σε περιπτώσεις φοροδιαφυγής, ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και αθέμιτου πλουτισμού.

Το αίτημα του Ευρωκοινοβουλίου για σε βάθος έρευνα για όσους εμπλέκονται σε τέτοιου είδους σκάνδαλα μας βρίσκει σύμφωνους.

Είναι επιβεβλημένο να γίνει έρευνα ώστε να διαφανεί εάν υπήρχε ή όχι οποιαδήποτε εμπλοκή κυπριακών δικηγορικών γραφείων σε τέτοια σκάνδαλα. Το γεγονός ότι γίνεται αναφορά στο δικηγορικό γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας κάνει διπλή την ανάγκη διεξαγωγής της έρευνας ώστε να φύγουν οι όποιες σκιές υπάρχουν.

Θεωρούμε αυτονόητο πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα στη διεξαγωγή της έρευνας και στην εντός σύντομου χρονικού διαστήματος ολοκλήρωση και σεβασμού των πορισμάτων της, ώστε να τερματιστεί πλέον η όποια δυσφημίσει ή διασύνδεση της Κύπρου με σκάνδαλα που αμαυρώνουν το όνομα και το κύρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση