ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έκαψαν ολοσχερώς οίκημα της ΕΔΕΚ (Εικόνες)

Καταγγέλλουν για εμπρησμό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ολοσχερώς κάηκε το οίκημα της Τοπικής Οργάνωσης της ΕΔΕΚ στο Τσιακκιλερό σύμφωνα με ανακοίνωση και φωτογραφίες που ανάρτησε το κίνημα στο Facebook.

«Στόχος εμπρηστών γίνεται για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες η ΕΔΕΚ» αναφέρει το κόμμα, τονίζοντας ότι «είμαστε βέβαιοι πως πίσω από την άνανδρη ενέργεια, κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες, όπως και στον εμπρησμό των κεντρικών γραφείων του κόμματος μας».

Πυροσβεστική: Κακόβουλα τέθηκε η πυρκαγιά σε υποστατικό της ΕΔΕΚ 

Κακόβουλα τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 6:00 το πρωί και κατέστρεψε ολοσχερώς υποστατικό της ΕΔΕΚ στο Τσιακκιλερο, σύμφωνα με την Πυροσβεστικη Υπηρεσία.

Απο την πυρκαγιά καταστράφηκε εγκαταλελειμμένο υποστατικό το οποίο χρησιμοποιούσε η Τοπική Επιτροπη της ΕΔΕΚ Τσιακκιλερου, αναφέρεται.

Προστίθεται ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρων και αναπνευστικών συσκευών, ενώ ανταποκρίθηκαν δυο στελεχωμένα οχήματα από τον Κεντρικό Πυροσβεστικό Σταθμό Λαρνακας.

Η ανάρτηση της ΕΔΕΚ

Στόχος εμπρηστών γίνεται για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες η ΕΔΕΚ.

Μετά τα κεντρικά γραφεία, θρασύδειλοι εμπρηστές έκαψαν ολοσχερώς το οίκημα της Τοπικής Οργάνωσης της ΕΔΕΚ στο Τσιακκιλερό.

Είμαστε βέβαιοι πως πίσω από την άνανδρη ενέργεια, κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες, όπως και στον εμπρησμό των κεντρικών γραφείων του κόμματος μας.

Διαμηνύουμε σε αυτούς που νομίζουν ότι θα γονατίσουν την ΕΔΕΚ, ότι αυταπατώνται.

Η ΕΔΕΚ αψήφησε δολοφονικές επιθέσεις, δεν θα λιποψυχήσει μπροστά σε μασκοφόρους του πολιτικού υπόκοσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΕΔΕΚ  |  ΔΗΣΥ  |  ΔΗΚΟ  |  ΑΚΕΛ  |  Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Στο συνέδριο φιλοξενήθηκαν πολύ σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της Εκκλησίας, της πολιτικής και της ακαδημαϊκής ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ