ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εμβολιάζεται με AstraZeneca o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ο εμβολιασμός είναι το μόνο όπλο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας και των συνεπειών της, ανέφερε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος θα εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Σε δηλώσεις του ο κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος είπε ότι «ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων αποφάνθηκε ότι το εμβόλιο της AstraZeneca είναι ασφαλές και αποτελεσματικό και δεν σχετίζεται με αύξηση του κινδύνου θρομβώσεων και ως εκ τούτου επαναρχίζει ο εμβολιασμός όπως έχει σχεδιαστεί από το Υπουργείο Υγείας.

Η Κυβέρνηση απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να εμπιστευθούν και τους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς όπως τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και το Υπουργείο Υγείας και να συνεχίσουν να εμβολιάζονται με το συγκεκριμένο εμβόλιο. Ο εμβολιασμός είναι το μόνο όπλο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας και των συνεπειών της.

Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος θα εμβολιαστεί σήμερα στις 2 το απόγευμα με το εμβόλιο της AstraZeneca στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης, στην Έγκωμη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση