ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενώπιον της Επ. Μεταφορών ο νέος νόμος για τεχνικούς οχημάτων

Δεν διαπιστώθηκαν σημεία τριβής και ως εκ τούτου, η συζήτηση του νομοσχεδίου προχωρά κανονικά

ΚΥΠΕ

Το νομοσχέδιο που ρυθμίζει την άσκηση του επαγγέλματος του τεχνίτη οχημάτων και οι κανονισμοί για το Ταμείο Πρόνοιας των Τακτικών Εργατών της Αρχής Λιμένων Κύπρου που συζητήθηκαν την Πέμπτη από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών, προχωρούν χωρίς τα όποια σημεία τριβής σε για να οδηγηθούν προς ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μαρίνος Μουσιούττας

Όπως εξήγησε ο κ. Μουσιούττας το νομοσχέδιο που ρυθμίζει την άσκηση του επαγγέλματος του τεχνίτη οχημάτων, κατηγοριοποιεί τους τεχνίτες, καθορίζει τα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν ώστε να καταρτιστεί ένα μητρώο που θα διασφαλίζει ότι στην κάθε κατηγορία οι τεχνίτες θα διαθέτουν το ελάχιστο των επαγγελματικών γνώσεων που καθορίζονται.

Πρόσθεσε πως για το νομοσχέδιο έγινε η πρώτη συζήτηση επί της αρχής και θα ακολουθήσει η κατ’ άρθρο συζήτησή του στον επόμενη συνεδρία της Επιτροπής Μεταφορών, αναφέροντας ότι ενδεχομένους να διατυπωθούν κάποιες παρατηρήσεις.

Διευκρίνισε πως δεν διαπιστώθηκαν σημεία τριβής και ως εκ τούτου, η συζήτηση του νομοσχεδίου προχωρά κανονικά.

Σε ό,τι αφορά τους κανονισμούς για το Ταμείο Πρόνοιας των Εργατών της Αρχής Λιμένων, ο κ. Μουσιούττας είπε πως αυτοί θα οδηγηθούν στην Ολομέλεια της Βουλής προς έγκριση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βουλή  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση