ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:38
 

Έτοιμος ο Ερντογάν να υπενθυμίσει τα καθήκοντα των Τ/κ στην οικονομία

Ο «Υπουργός Εθνικής Παιδείας» δεν έγινε δεκτός στην Άγκυρα. Με λίστα αιτημάτων αναμένει την «κυβέρνηση» στο Προεδρικό ο Ερντογάν

Του Νίκου Στέλγια

Του Νίκου Στέλγια

twitter

Έτοιμος εμφανίζεται Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν να υπενθυμίσει τα «καθήκοντα» των τ/κ στο πεδίο της οικονομίας και όπως μεταδίδουν τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο «Υπουργός Εθνικής Παιδείας», Τζεμάλ Όζγιγιτ επέστρεψε δίχως να έχει καταφέρει να συναντήσει στην Άγκυρα τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας της Τουρκίας. 

Ο κ. Όζγιγιτ είχε μεταβεί στην Άγκυρα για να συζητήσει με την τουρκική πλευρά την συνεργασία στο πεδίο της παιδείας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τ/κ εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τελικά πραγματοποίησε μονάχα μια εθιμοτυπικού χαρακτήρα συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νουρί Έρσοϊ. Ο ίδιος ο κ. Όζγιγιτ δήλωσε στο «Μπαϊράκ» ότι δεν συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογο του επειδή δεν είχε προγραμματιστεί μια τέτοιου είδους σύσκεψη ενώ πρόσθεσε πως θα συναντηθεί με τον Ζιγιά Σελτσούκ τις προσεχείς ημέρες.

Οι δηλώσεις του κ. Όζγιγιτ δεν πείθουν ενώ οι τ/κ αναλυτές υπενθυμίζουν ότι το προηγούμενο διάστημα ήρθε σε ρήξη με την Άγκυρα στο ζήτημα του θρησκευτικού λυκείου.

Στις 14.00 η κρίσιμη συνάντηση στο Προεδρικό

Λίγο μετά το συμβάν του κ. Όζγιγιτ, ο «Πρωθυπουργός» και ο Αντιπρόεδρος της «κυβέρνησης» θα γίνουν δεκτοί στο τουρκικό Προεδρικό από τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν. Η συνάντηση αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα στις 14.00 και στο επίκεντρο της θα βρεθούν ζητήματα όπως οι εξελίξεις στο Κυπριακό, στην ΑΟΖ και κυρίως στο μέτωπο της οικονομίας. 

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν να εστιάζει στα «καθήκοντα» της τ/κ πλευράς στο πεδίο της οικονομίας, με ειδική έμφαση στις μεταρρυθμίσεις στον «δημόσιο» τομέα και στις ιδιωτικοποιήσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Νίκου Στέλγια

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Οι επιθέσεις κατά Χριστοδουλίδη και η νέα λίστα του Οδυσσέα

«Δια της πλαγίας η Καθημερινή πλασάρει τον Υπουργό Εξωτερικών ως εν δυνάμει υποψήφιο στις προεδρικές ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:41

Απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην έκκληση Χαμπιαούρη για διάλογο

«Ως εκπαιδευτικές οργανώσεις είστε απαράδεκτοι. Δεν σέβεστε ούτε την εργοδότησή σας, ούτε τους μαθητές, ...»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  18:46

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X