ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η αντίδραση Στεφάνου στο χυδαίο σχόλιο Θεμιστοκλέους

«Μάλλον οι τρεις μαύροι δεν έφτασαν ποτέ!», είπε ο κ. Θεμιστοκλέους απευθυνόμενος προς την κ. Ατταλίδου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την αντίδραση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου, προκάλεσε το χυδαίο σχόλιο του Ανδρέα Θεμιστοκλέους προς την Αλεξάνδρα Ατταλίδου. «Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους είναι γνωστός για τις μισαλλόδοξες του απόψεις. Η νέα επίθεση όμως στην Αλεξάνδρα Ατταλίδου ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας. Ως εδώ! Η ανοχή είναι συνενοχή», έγραψε στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Θεμιστοκλέους απευθυνόμενος προς την κ. Ατταλίδου έγραψε στο Facebook, «μάλλον οι τρεις μαύροι δεν έφτασαν ποτέ!».

Το χυδαίο σχόλιό του ήταν απάντηση στην ανάρτηση της κ. Ατταλίδου στο Twitter, μετά το «πράσινο» της Βουλής στην πρόταση νόμου για ποινικοποίηση των «θεραπειών» μεταστροφής, ότι «τα καταφέραμε! Ένα ακόμη λιθαράκι στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον τόπο μας. Τέρμα στα βασανιστήρια κατά των ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Τέρμα πια στη ρητορική μίσους στη μισαλλοδοξία και την στοχοποίηση. Τόσους αιώνες καταπίεσης και βασανιστηρίων τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας άντεξαν… ας αντέξουν και οι υπόλοιποι μερικές δεκάδες χρόνια τον αγώνα κατοχύρωσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ατόμων ΛΟΑΤΚΙ!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βουλή  |  ΑΚΕΛ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση