ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
The G C Institute
The G C Institute
Τελευταία Ενημέρωση: 23:17
 

Η βουλευτής Στέλλα Κυριακίδου Προεδρεύουσα Ομάδας ΕΛΚ στην ΚΣΣΕ

Θα εκπροσωπεί την Πολιτική της Ομάδα, μεταξύ άλλων, στις συνεδρίες του Προεδρείου και της Προεδρικής Επιτροπής της Συνέλευσης

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) βουλευτής Στέλλα Κυριακίδου είναι η νέα Προεδρεύουσα της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στην ΚΣΣΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, η κ. Κυριακίδου προτάθηκε το βράδυ της Κυριακής και ορίστηκε ομόφωνα από το Προεδρείο της Πολιτικής Ομάδας του (ΕΛΚ), στην παρουσία και του Προέδρου ΕΛΚ Ευρώπης Joseph Daul.

Ο διορισμός της κ. Κυριακίδου στην προεδρία της Ομάδας του ΕΛΚ έγινε μετά την αναστολή της προεδρίας του νυν Προέδρου της, Ρουμάνου βουλευτή Cezar Florin Preda, λόγω της αναφοράς του ονόματός του στην Έκθεση της Ανεξάρτητης Διερευνητικής Επιτροπής περί ισχυρισμών διαφθοράς μελών της Συνέλευσης, που δημοσιεύτηκε την Κυριακή.

Ως Προεδρεύουσα του ΕΛΚ, η κ. Κυριακίδου θα εκπροσωπεί την Πολιτική της Ομάδα, μεταξύ άλλων, στις συνεδρίες του Προεδρείου και της Προεδρικής Επιτροπής της Συνέλευσης, καθώς και στην Ολομέλεια της ΚΣΣΕ, στη Μόνιμη Επιτροπή και στις συνεδρίες του ΕΛΚ Ευρώπης.

O Δημοκρατικός Συναγερμός μέσω ανακοίνωσης αλλά και ο Αβέρωφ Νεοφύτου μέσω του λογαριασμού του στο τουιτερ, συνεχάρηκαν την κα Κυριακίδου. 

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός συγχαίρει την Αντιπρόεδρο και Βουλευτή Λευκωσίας κα Στέλλα Κυριακίδου για την ανάληψη των καθηκόντων Προεδρεύουσας της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ).
Η ομοφωνία του Προεδρείου της Πολιτικής Ομάδας του ΕΛΚ στο πρόσωπο της κα Στέλλας Κυριακίδου φανερώνει και την αναγνώριση της πολιτικής της δράσης. Πρόκειται για μια εξέλιξη που προκαλεί ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια στον Δημοκρατικό Συναγερμό, διότι έχει στις τάξεις του μια καταξιωμένη πολιτικό, της οποίας η πολυδιάστατη πολιτική προσφορά της έχει ξεπεράσει τα μικρά γεωγραφικά σύνορα της Κύπρου και αναγνωρίζεται σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Η κα Στέλλα Κυριακίδου, η οποία υπενθυμίζεται ότι μέχρι πρόσφατα ήταν και η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και η οποία παράλληλα είναι και η επικεφαλής της Κυπριακής Αντιπροσωπείας στην ΚΣΣΕ, ως Προεδρεύουσα της Ομάδας του ΕΛΚ θα εκπροσωπεί το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στις συνεδρίες του Προεδρείου και της Προεδρικής Επιτροπής της Συνέλευσης, καθώς και στην Ολομέλεια της ΚΣΣΕ, στη Μόνιμη Επιτροπή και στις συνεδρίες του ΕΛΚ Ευρώπης

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Restart - Το μήνυμα που γίνεται κίνημα

«Restart with Elena Stavrou Syrou!!!!!! Interesting!»
Christos A.  |  17:12

Restart - Το μήνυμα που γίνεται κίνημα

«Ontos mia freska nota stin politiki kai eidika ston Synagermo, sou euxomai na meineis pisti stis aksies ...»
Nikolas  |  16:46

Κατήγγειλε τον Γεάδη στην Αστυνομία η Νατάσα Ιωάννου

«Προσπαθούσε να μιμιθεί το μεντορα του χρυσαυγίτη Κασιδιάρη.»
Christos A.  |  15:53

Αξιόγραφοι: Θέλουν συνάντηση με τον νέο CEO της Τρ. Κύπρου

«Έλεος, κανένα ορθογραφημένο πανό δεν υπήρχε να βάλετε φωτογραφία...δικαιοσύνη με ωμέγα; σε πιάνει πονοκέφαλος ...»
Γιάννης  |  01:05

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X