ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:58
 

Η παύση Πολύζου έφερε κόντρα Οδυσσέα-Παμπορίδη

Η παύση του Πολύζου προκάλεσε την ανταλλαγή «βαρέων» εκφράσεων

Newsroom K

Η ανακοίνωση της παύσης του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, ήταν το ερέθισμα για τον Γενικό Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, για να προβεί σε ανάρτηση στο Twitter, με αιχμές στον τέως και στον νυν Υπουργούς Υγείας, Γιώργο Παμπορίδη και Κωνσταντίνο Ιωάννου, αντίστοιχα. Η ανάρτησή του προκάλεσε το ξέσπασμα του τέως Υπουργού, ο οποίος άρχισε να εξαπολύει τα πυρά του κατά του κ. Μιχαηλίδη.

Συγκεκριμένα, η πρώτη ανάρτηση του Γενικού Ελεγκτή ανέφερε τα εξής:

«Όταν ετοιμάσαμε έκθεση για τους προβληματικούς διορισμούς του Προέδρου και του ΓΔ του ΟΚΥπΥ, ο τέως και ο νυν Υπουργός Υγείας, των οποίων οι 2 ήταν οι εκλεκτοί, με κατηγόρησαν ως εχθρό του ΓΕΣΥ. Τώρα, αφού προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στο ΓΕΣΥ, και οι 2 απολύθηκαν. Η ζημιά έμεινε.»

Ακολούθως, ο Γενικός Ελεγκτής, παραθέτοντας αυτούσιο απόσπασμα από την απόφαση διορισμού του κ. Πολύζου, με υπογραφή του Sir David Nicholson, πρώην προέδρου του ΟΚΥπΥ, με το σχόλιο ότι: «Τα πρακτικά λένε, με υπογραφή του πρώτου εκλεκτού, ότι ο δεύτερος εκλεκτός επιλέγηκε ομόφωνα. Και η εφημερίδα του νυν Υπουργού έγραφε ότι η έκθεση μας για Πολύζο ήταν για να τον φάω και να διοριστεί κάποιος άλλος που ήθελα. Αντί για απολογία για τις επιλογές, ο τέως ζητά τα ρέστα.»

Ο κ. Παμπορίδης, απαντώντας, ανέφερε ότι ο κ. Μιχαηλίδης ψεύδεται, αναφερόμενος στο πρόσωπό του, όσον αφορά τον κο Nicholson και τις επιλογές για τις θέσεις Προέδρου και Αντιπροέδρου του ΟΚΥπΥ:

Τα «γαλλικά» μεταξύ τους άρχισαν όταν ο κ. Παμπορίδης αποκάλεσε ψεύτη τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, προκαλώντας τον, μάλιστα, να του κάνει αγωγή, αν πιστεύει το αντίθετο:

Ο Γενικός Ελεγκτής επέστρεψε κάνοντας λόγο για «γλώσσα πεζοδρομίου» εκ μέρους του πρώην Υπουργού, συνεχίζοντας την συζήτηση για τον εκλεκτό του... εκλεκτού του κ. Παμπορίδη:

Πηγή: 24News

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  15:44

Να μην πέσουμε στην παγίδα

«Συμφωνώ απόλυτα αλλά....... Οι παίχτες είναι πολλοί και τα συμφέροντα συγκρούονται παντού και είναι ...»
Eleftherios Solomou  |  00:46

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X