ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κ. Κόμπος: Ενημέρωσε τον επικεφαλής της UNHCR για τη διαχείριση της μετανάστευσης

«Ενημέρωσα την UNHCR για τις προσπάθειες της Κυβέρνησης για διαχείριση των μεταναστευτικών πιέσεων και επαναδιατύπωσα την ετοιμότητα μας να στηρίξουμε το έργο»

ΚΥΠΕ

Για τις προσπάθειες της Κύπρου για διαχείριση των μεταναστευτικών πιέσεων ενημέρωσε τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Φίλιπο Γκράντι, ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος σε συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της UNHCR στο περιθώριο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) την Τρίτη, ο κ. Κόμπος αναφέρθηκε στην διμερή συνάντηση που είχε τη Δευτέρα το απόγευμα με τον κ. Γκράντι, με τον οποίο είχαν μια «επίκαιρη ανταλλαγή απόψεων» για τις «προκλήσεις σε σχέση με τη μετανάστευση», καθώς η Κύπρος «παραμένει το κράτος μέλος της ΕΕ με το μεγαλύτερο ποσοστό νέων αιτήσεων ασύλου σε αναλογία με τον πληθυσμό μας».

«Ενημέρωσα την UNHCR για τις προσπάθειες της Κυβέρνησης για διαχείριση των μεταναστευτικών πιέσεων και επαναδιατύπωσα την ετοιμότητα μας να στηρίξουμε το έργο» της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες, πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση