ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καρούσος για Ζέτα: Ήδη μας λείπει, ελπίζω η αναπλήρωση να είναι σύντομη

«Σίγουρα αυτές τις μέρες, θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να ανταπεξέλθω στον φόρτο εργασίας που έχει το Υπουργείο Εργασίας»

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Την ευχή όπως η περίοδος αναπλήρωσης της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων είναι όσο το δυνατό πιο σύντομη, εξέφρασε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος, κληθείς να σχολιάσει την προσωρινή ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Ο κ. Καρούσος μιλούσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο περιθώριο της συμμετοχής του στη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

«Οι προσευχές όλων είναι μαζί με την Ζέτα και εύχομαι η αναπλήρωση να είναι όσο πιο σύντομη και να επανέλθει η συνάδελφος σύντομα στα καθήκοντά της, καθώς ήδη μας λείπει. Σίγουρα αυτές τις μέρες, θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να ανταπεξέλθω στον φόρτο εργασίας που έχει το συγκεκριμένο Υπουργείο, αλλά το πιο σημαντικό -όπως έχω πει- είναι να είναι πολύ σύντομη αυτή η αναπλήρωση και να επανέλθει η συνάδελφος πίσω στα καθήκοντά της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καρούσος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Υγεία  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση