ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρούσος: «Το Προεδρικό στηρίζει ΕΛΑΜ για να καταστρέψει τον ΔΗΣΥ»

Όσα δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος στη «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» του ΣΠΟΡ FM 95.00

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Νομίζω είναι κοινό μυστικό ότι το Προεδρικό στηρίζει ΕΛΑΜ με στόχο να καταστρέψει τον ΔΗΣΥ», ανέφερε στη «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» του ΣΠΟΡ FM 95.00, ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Γιάννης Καρούσος.

Σχολιάζοντας το ζήτημα με τη διαρροή ψήφων προς το ΕΛΑΜ στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου ο κ. Καρούσος είπε πως το ΕΛΑΜ «στηρίζεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που ουσιαστικά έχει γράψει την επαρχία Αμμόχωστου σε όλα τα επίπεδα».

Πρόσθεσε πως όταν «ο κόσμος θα πάει να ψηφίσει θα πρέπει να θυμάται τι έχει κάνει ο ΔΗΣΥ για την ελεύθερη Αμμόχωστο».

«Να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της αντιπολίτευσης»

Ο κ. Καρούσος δεν άφησε εκτός κάδρου τον τρόπο με τον οποίο ο ΔΗΣΥ ασκεί τον αντιπολιτευτικό του ρόλο. Με αφορμή την δημοσκόπηση του «ΡΙΚ» της περασμένης Παρασκευής, ο κ. Καρούσος υπογράμμισε πως πρέπει να εντείνουν τους τρόπους που κάνουν την αντιπολίτευσή του. «Αυτό που νοιώθω εγώ είναι ότι απαιτεί ο κόσμος μας να εντείνουμε τους τόνους της αντιπολίτευσης. Πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα», τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X