ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κατήγγειλε τον Θεμιστοκλέους στην Επ. Δεοντολογίας για το χυδαίο σχόλιο η Ατταλίδου

Ζητά άμεσα τη σύγκλιση συνεδρίας, ώστε να εξεταστεί το ζήτημα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Σε καταγγελία προς την Ειδική Επιτροπή Δεοντολογίας προέβη η Βουλεύτρια του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Αλεξάνδρα Ατταλίδου, αναφορικά με το χυδαίο σχόλιο του Ανδρέα Θεμιστοκλέους προς το πρόσωπό της. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεμιστοκλέους απευθυνόμενος προς την κ. Ατταλίδου έγραψε στο Facebook, «μάλλον οι τρεις μαύροι δεν έφτασαν ποτέ!». Το σχόλιό του ήταν απάντηση στην ανάρτηση της κ. Ατταλίδου στο Twitter, μετά το «πράσινο» της Βουλής στην πρόταση νόμου για ποινικοποίηση των «θεραπειών» μεταστροφής, ότι «τα καταφέραμε! Ένα ακόμη λιθαράκι στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον τόπο μας. Τέρμα στα βασανιστήρια κατά των ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Τέρμα πια στη ρητορική μίσους στη μισαλλοδοξία και την στοχοποίηση. Τόσους αιώνες καταπίεσης και βασανιστηρίων τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας άντεξαν… ας αντέξουν και οι υπόλοιποι μερικές δεκάδες χρόνια τον αγώνα κατοχύρωσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ατόμων ΛΟΑΤΚΙ!».

Η ανακοίνωση του κινήματος Οικολόγων

Επίθεση εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά ο Βουλευτής, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, προς τη Βουλεύτρια του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Αλεξάνδρα Ατταλίδου, καταφερόμενος εναντίον της με χυδαίο τρόπο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αφορμή για τη νέα επίθεση του Ανδρέα Θεμιστοκλέους στάθηκε ανάρτηση της κ. Ατταλίδου στην οποία εξέφραζε την ικανοποίησή της για την υπερψήφιση της πρότασης νόμου που ποινικοποιεί τις «θεραπείες» μεταστροφής των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

Ο συγκεκριμένος Βουλευτής συμπεριφέρεται επανειλημμένα με απαράδεκτο και κυρίως αντιθεσμικό τρόπο. Άλλωστε, και στο παρελθόν έχει προβεί σε σεξιστικές, προσβλητικές και υβριστικές επιθέσεις προς το στέλεχος και κοινοβουλευτική συνεργάτιδα του ΚΟΣΠ, Έφη Ξάνθου, τον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Χαράλαμπο Θεοπέμπτου, αλλά και τον τέως Βουλευτή, κ. Γιώργο Περδίκη. Η έλλειψη σεβασμού που επιδεικνύει μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων προς οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, θα πρέπει να προβληματίσει το σώμα της Βουλής, καθώς τέτοιες συμπεριφορές προσβάλλουν τον ίδιο το θεσμό.

Η Βουλεύτρια του Κινήματος, κ. Αλεξάνδρα Ατταλίδου, απέστειλε  ήδη  επιστολή προς την Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δεοντολογίας των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων, καταγγέλλοντας το περιστατικό και ζητώντας άμεσα τη σύγκλιση συνεδρίας, ώστε να εξεταστεί το ζήτημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βουλή  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση