ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΚΕ: Κρίσιμη η σημερινή σύσκεψη Προέδρου – επιδημιολογικής ομάδας

Σύμφωνα με τον κ. Κούσιο, θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης όπως αυτή εξελίχθηκε μέχρι σήμερα

ΚΥΠΕ

Πολύ κρίσιμη χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, τη σημερινή σύσκεψη της επιδημιολογικής ομάδας για τον κορωνοϊό υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο στις 10.30 το πρωί.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Κούσιος ανέφερε πως κατά τη σύσκεψη θα γίνει "αξιολόγηση της κατάστασης όπως αυτή έχει εξελιχθεί μέχρι σήμερα ενόψει και της εφαρμογής της δεύτερης φάσης του σχεδιασμού" για χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.

Θα γίνει μια γενικότερη αξιολόγηση μετά και την πρώτη χαλάρωση. Θα γίνει ακόμη συζήτηση "στο θέμα της επιστροφής των μαθητών στα σχολεία αν πάμε καλά με μια αξιολόγηση του τι συνέβηκε με την τρίτη λυκείου μέχρι σήμερα, καθώς και μια αξιολόγηση των δεικτών όπως αυτοί παρουσιάζονται και αν είναι θετικά τα αποτελέσματα", πρόσθεσε

"Είναι μια συνάντηση στην οποία θα επιβεβαιωθούν οι κατευθυντήριες γραμμές της δεύτερης φάσης του σχεδιασμού για να μπορούμε να προχωρήσουμε απρόσκοπτα", σημείωσε ο κ. Κούσιος.

Ερωτηθείς αν μετά τη σύσκεψη θα υπάρξει αξιολόγηση των δεδομένων σε πολιτικό επίπεδο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε πως "πάντοτε εμείς ακούμε τις συμβουλές των ειδικών και σε πολιτικό επίπεδο λαμβάνονται οι αποφάσεις".

Ο κ. Κούσιος είπε ακόμη πως τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, για τα θέματα της οικονομίας "με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα των κρατικών εγγυήσεων για την παροχή ρευστότητας στην επιχειρηματικότητα".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση