ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΚΕ σε ΑΚΕΛ για λύση δύο κρατών: Ρωτήστε τον Μαυρογιάννη

Γραπτή απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Μάριου Πελεκάνου στο ΑΚΕΛ

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Η μονή ερώτηση που υποβάλλει προς το ΑΚΕΛ είναι να ρωτήσει τον υποψήφιο του που υπήρξε επί εννέα χρόνια διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, εάν καθ’ οιανδήποτε στιγμή έδωσε την οποιαδήποτε εντολή να διαπραγματευτεί ο κ. Μαυρογιάννης τη λύση δύο κρατών», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δεν προτίθεται να απαντήσει σε ευτελή επιχειρήματα του ΑΚΕΛ.

Η μονή ερώτηση που υποβάλλει προς το ΑΚΕΛ είναι να ρωτήσει τον υποψήφιο του που υπήρξε επί εννέα χρόνια διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, εάν καθ’ οιανδήποτε στιγμή έδωσε την οποιαδήποτε εντολή να διαπραγματευτεί ο κ. Μαυρογιάννης τη λύση δύο κρατών.

Η διαστροφή δηλώσεων και η αρνητική προπαγάνδα είναι, δυστυχώς, το διακριτικό γνώρισμα των κομμουνιστικών κομμάτων ή του ΑΚΕΛ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προς διάψευση των ισχυρισμών του ΑΚΕΛ, όχι μόνο δεν ευρέθη προ διλήμματος, αλλά με σαφήνεια μέσα από δημόσιες δηλώσεις έχει ξεκαθαρίσει ότι υποστηρίζει τον υποψήφιο του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ως τον ικανότερο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, γεγονός που δεν επιτρέπει σε κανένα να αμφισβητεί τις σαφείς τοποθετήσεις του Προέδρου.

Χωρίς να αναιρούνται οι πιο πάνω θέσεις, ο Νίκος Αναστασιάδης, ως ιστορικό και ηγετικό στέλεχος της παράταξης του ΔΗΣΥ, θα εργαστεί κατά τον πλέον εποικοδομητικό τρόπο, ώστε ο ΔΗΣΥ να παραμείνει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη σοβαρότητας, σταθερότητας και εγγύησης για το μέλλον της πατρίδας μας.

Συνεπώς, οι εκ του πονηρού επικλήσεις του ΑΚΕΛ ή και οποιουδήποτε άλλου όσον αφορά τη σταθερή και αμετάκλητη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας για στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, θα πέσει στο κενό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση