ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΚΕ: Tούρκος παίκτης με κορωνοϊό μεταφέρθηκε από Λάρνακα σε Κων/πολη

Όταν εντοπίστηκε θετικός ο παίκτης τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα

ΚΥΠΕ

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ πως οι τουρκικές αρχές ζήτησαν άδεια από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη μεταφορά, με απευθείας πτήση μεταξύ Κωνσταντινούπολης και Λάρνακας, παίκτη της Εθνικής Ανδρών Χάντμπολ της Τουρκίας, ο οποίος εντοπίστηκε μετά την άφιξή του στην Κύπρο να είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Όταν εντοπίστηκε θετικός ο παίκτης τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα, μπήκε σε περιορισμό και μας ζητήθηκε από τις τουρκικές αρχές να στείλουν αεροσκάφος - ασθενοφόρο να έλθει να τον πάρει και αυτό έγινε, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Πελεκάνος, κληθείς να σχολιάσει σχετική είδηση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της "Γενί Ντουζέν".

Στην είδηση σημειώνεται πως η ειδική απευθείας πτήση πραγματοποιήθηκε σήμερα με αεροσκάφος – ασθενοφόρο. Δόθηκε, αναφέρεται, ειδική άδεια αφού απευθείας πτήσεις δεν γίνονται από την Τουρκία στο «νότιο τμήμα της Κύπρου» - όπως χαρακτηρίζονται οι ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας - ενώ σημειώνεται ότι ειδοποιήθηκαν σχετικά και οι "αρχές" του ψευδοκράτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση