ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κινητά και ναρκωτικά στις Φυλακές - Η πρώτη τοποθέτηση της Δράκου

Θα τύχει ενδελεχούς μελέτης και αναλόγως θα ενεργήσει, αναφέρει η υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως

ΚΥΠΕ

Η Υπουργός Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου παρέλαβε την Παρασκευή την έκθεση της τετραμελούς επιτροπής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για διερεύνηση ενδεχόμενων αδικημάτων που σχετίζονται με χρήση κινητών τηλεφώνων και με ναρκωτικά στις Κεντρικές Φυλακές.

«Επιβεβαιώνω ότι χθες έλαβα από τον Έντιμο Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, την έκθεση της τετραμελούς επιτροπής υπό την προεδρία του πρώην δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Μιχάλη Χριστοδούλου, που διορίστηκε από τον Έντιμο ΓΕ κ. Γιώργο Σαββίδη» αναφέρει σε σημερινή γραπτή της δήλωση η κ. Δράκου.

Σκοπός της είναι η διερεύνηση ενδεχόμενης διάπραξης ποινικών αδικημάτων σε σχέση με τη μεταφορά και χρήση κινητών τηλεφώνων εντός των Κεντρικών Φυλακών και τη διάπραξη αδικημάτων μέσω αυτών όπως επίσης και τη μεταφορά, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών και τη διάπραξη άλλων αδικημάτων εντός των Κεντρικών Φυλακών.

«Η έκθεση αφού τύχει ενδελεχούς μελέτης από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, δεόντως και αναλόγως θα ενεργήσω στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου» καταλήγει η Υπουργός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Η Δράκου, Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, άργησε πολύ να ενδιαφερθεί για τα τεκταινόμενα στις Φυλακές, με άρωμα παραστάσεων Χόλυγουντ πέραν των κινητών και των ναρκωτικών.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση