ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κυβέρνηση για ΔΗΚΟ: Γκεμπελικές μέθοδοι, ψεύδη και λάσπη

Στα άκρα η αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΔΗΚΟ

ΚΥΠΕ

"Ποτέ στην πολιτική ζωή του τόπου οποιοδήποτε κόμμα ή πολιτικός δεν χρησιμοποίησε τέτοιες γκεμπελικές μεθόδους και τόσα ψεύδη, υπερβολές και λάσπη όσο το ΔΗΚΟ κατ’ αυτή την προεκλογική περίοδο", αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σε γραπτή απάντηση του στο ΔΗΚΟ".

Οπως αναφέρει ο Κυριάκος Κούσιος, "το ΔΗΚΟ σε γραπτή απάντηση του αναφέρεται σε δήλωση μου περί πέντε διαβατηρίων. Προκαλώ το ΔΗΚΟ να δώσει στη δημοσιότητα αυτούσια τη δήλωσή μου και όχι αποσπασματικά και μεμονωμένα".

"Είναι λυπηρό ότι η έλλειψη επιχειρημάτων και πολιτικού λόγου αναγκάζει το ΔΗΚΟ να μετέρχεται τέτοιες μεθόδους, να παραποιεί δηλώσεις και να χρησιμοποιεί ψεύδη, υπερβολές και λάσπη", καταλήγει ο Εκπρόσωπος.

H ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το ΔΗΚΟ:

Είναι ο Εκπρόσωπος της κυβέρνησης της διαφθοράς που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Κυβερνητικός Εκπρόσωπος 12.4.2021, «Δημιουργούμε ολόκληρο θέμα για 5 διαβατήρια». Ενδιάμεση έκθεση Επιτροπής Νικολάτου 16.4.2021, Παράνομο το 51,81% των πολιτογραφήσεων. Είναι φανερό ποιος δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και η κυβέρνηση της διαφθοράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση