ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κυπριακό και εσωτερική διακυβέρνηση συζήτησαν Χριστοδουλίδης - Θεοχάρους

Η συζήτηση που είχαμε ήταν πάρα πολύ βοηθητική και για την προετοιμασία του προγράμματος που ετοιμάζεται από τις ομάδες που βρίσκονται στο επιτελείο, δήλωσε ο κ. Χριστοδουλίδης

ΚΥΠΕ

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συναντήθηκε την Παρασκευή με την πρόεδρο του Κινήματος «Αλληλεγγύη» Ελένη Θεοχάρους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση απότο γραφείο Τύπου του υποψηφίου Προέδρου, ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι, «είχαμε μια ειλικρινή και εποικοδομητική συζήτηση για το Κυπριακό, θέμα το οποίο απασχολεί όλους, λαμβάνοντας υπόψη και τις προσπάθειες της Τουρκίας να ενισχύσει τα τελελεσμένα της παράνομης κατοχής».

Πρόσθεσε ότι συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης «για τα οποία είναι γνωστή η κοινωνική ευαισθησία της κ. Θεοχάρους, κάτι που αναγνωρίζεται απο όλους», όπως είπε και πρόσθεσε ότι σε αυτό το πλαίσιο «η συζήτηση που είχαμε ήταν πάρα πολύ βοηθητική και για την προετοιμασία του προγράμματος που ετοιμάζεται από τις ομάδες που βρίσκονται στο επιτελείο, ένα πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στο διάλογο με την ευρύτερη κοινωνία».

Από την πλευρά της, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κ. Θεοχάρους είπε ότι ανέλυσαν τις τρέχουσες εξελίξεις, καθώς και τη δυνατότητα στήριξης της υποψηφιότητας του κ. Χριστοδουλίδη, με την ολοκλήρωση και μελέτη του προγράμματός του, ενώ πρόσθεσε ότι η «Αλληλεγγύη» δεν θα επιχειρήσει να το εμβολιάσει με δικές της θέσεις και απόψεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Δρομολογούνται αλλαγές για αντικατάσταση Κωμοδρόμου, ενώ αλλαγές προσώπων αναμένονται και στο κεφάλαιο της Χλώρακας
Της Μαρίνας Οικονομίδου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ