ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με τον Επίτροπο Ορεινών Περιοχών συναντήθηκε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης

Συζήτησαν τα προβλήματα, τις προκλήσεις και τις ανάγκες των κατοίκων της υπαίθρου

ΚΥΠΕ

Τα προβλήματα, τις προκλήσεις και τις ανάγκες των κατοίκων της υπαίθρου είχε την ευκαιρία να συζητήσει ο υποψήφιος Πρόεδρος Ανδρέας Μαυρογιάννης, κατά τη συνάντηση του την Τετάρτη με τον Επίτροπο Ορεινών Κοινοτήτων Κώστα Χαμπιαούρη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, στο χωριό Τριμίκλινη της επαρχίας Λεμεσού, στην παρουσία του προέδρου της Ένωσης Κοινοτήτων Λεμεσού και κοινοτάρχες της περιοχής. Στη διάρκεια της συνάντησης ο υποψήφιος ΠτΔ, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το αναπτυξιακό πρόγραμμα των ορεινών περιοχών, τι έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα και τι έργα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μαυρογιάννης ανέφερε ότι έτυχε λεπτομερούς παρουσίασης του εθνικού σχεδίου ανάπτυξης των ορεινών περιοχών. «Βρήκαμε και την προσέγγιση και τις δράσεις οι οποίες προτείνονται και τις δράσεις οι οποίες βρίσκονται υπό υλοποίηση εντυπωσιακά. Είναι ένα έργο για το οποίο αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Επίτροπο και τους συνεργάτες τους. Θα λάβουμε όλα αυτά υπόψη ούτως ώστε να διασφαλίσουμε ότι ο τόπος και οι ορεινές μας κοινότητες θα έχουν το ρόλο που τους αξίζει στο αναπτυξιακό μοντέλο του τόπου» ανέφερε ο κ. Μαυρογιάννης.

Όπως είπε «πιστεύω ειλικρινά ότι οι ορεινές κοινότητες είναι το διαμάντι και το στολίδι του τόπου μας και είναι η μεγάλη κινητήρια δύναμη της μελλοντικής ανάπτυξης του τόπου».

Από πλευράς του ο κ. Χαμπιαούρης αναφέρθηκε στη δέσμευση του κ. Μαυρογιάννη για στήριξη του έργου που επιτελείται «γιατί το αξίζουν οι ορεινές κοινότητες, το αξίζει ο κόσμος της υπαίθρου» ενώ είπε ότι μέσω της εποικοδομητικής συζήτησης και του διαλόγου που ακολούθησε κατέθεσε τις δικές του εισηγήσεις, σημειώνοντας πως «φαίνεται ότι το μέλλον της ορεινής Κύπρου είναι ευοίωνο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση