ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:14
 

Μπουρτζιού: Συνεχίζονται οι εργασίες για διάνοιξη Απλικίου και Δερύνειας

Συνάντηση με την UNDP για τις εργασίες στο Απλίκι θα έχει η τ/κ πλευρά, τρεις μήνες διορία ζήτησε η ε/κ πλευρά για ολοκλήρωση των εργασιών

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η τουρκοκυπριακή πλευρά συνεχίζει τις εργασίες της για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Απλικίου και Δερύνειας, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για το οδόστρωμα στο οδόφραγμα Απλικίου ενώ η ελληνοκυπριακή πλευρά ζήτησε ακόμα τρεις μήνες διορία για να ολοκληρώσει τις δικές τις εργασίες, είπε ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζιού.
 
Είπε ακόμα ότι σήμερα η τ/κ πλευρά θα συναντηθεί σήμερα με την UNDP για να συζητήσει θέματα που αφορούν τις εργασίες στο Απλίκι.
 
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Κίπρις» ο κ. Μπουρτζιού σχολιάζοντας δημοσιεύματα στον ε/κ Τύπο για πιθανό κλείσιμο των οδοφραγμάτων και δηλώσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να κλείσουν τα οδοφράγματα, είπε ότι ενώπιον της τουρκοκυπριακής πλευράς δεν υπάρχει τέτοιο αίτημα και ούτε τα ΗΕ έχουν ενημέρωση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
 
«Αυτές οι δηλώσεις έγιναν από τον ΓΓ του ΑΚΕΛ και δεν είναι σωστό να το σχολιάσω» είπε και πρόσθεσε ότι, η τουρκοκυπριακή πλευρά είναι η πλευρά που κάνει τα βήματα εκείνα που χρειάζονται για να γίνει η ζωή πιο εύκολη και «το κλείσιμο των οδοφραγμάτων είναι μόνο μια υπόθεση. Δεν μπορώ να σχολιάσω μια υπόθεση» είπε.
 
Συνεχίζοντας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σχετικά με το οδόφραγμα Δερύνειας ο κ. Μπουτζιού είπε ότι η ε/κ πλευρά έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της για το οδόστρωμα στην περιοχή, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για το νερό, το ηλεκτρικό ρεύμα και το τηλέφωνο ενώ σύντομα αναμένεται να προκηρυχθούν οι προσφορές που αφορούν στις οδικές εργασίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Σιωπηλή διαμαρτυρία για τον θάνατο του 14χρονου Στυλιανού (φώτο, βίντεο)

«Aυτό που συμβαίνει για χρόνια στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας είναι μικρογραφία της σαθρής κατάστασης ...»
ΑΚΑ  |  10:00

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X