ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ν. Νικολαϊδης: Προχωρούμε μπροστά με καθαρές λύσεις

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δήμαρχου Λεμεσού

ΚΥΠΕ

«Προχωρούμε μπροστά σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον με καθαρά χέρια, καθαρές λύσεις, καθαρές δουλειές για να κρατήσουμε, στις 9 Ιουνίου, τη Λεμεσό σε πορεία ανάπτυξης» ανέφερε χθες βράδυ ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, στην παρουσία του τέως Πρόεδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, της Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου και του Προέδρου της ΔΗΠΑ, Μάριου Καρογιάν.

Ο κ. Νικολαΐδης είπε πως θα παραμείνει σταθερός στις αρχές του για ένα δήμο «νοικοκυρεμένο, δήμο της διαφάνειας, της πολιτικής ηθικής. Για μια Λεμεσό για τους πολλούς και όχι για τους λίγους.  Η παρουσία σας απόψε δίνει το πιο ηχηρό μήνυμα στη λασπολογία, τον ψίθυρο, τον μηδενισμό ,την παραπλάνηση που δεχθήκαμε το τελευταίο καιρό» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου εξέφρασε την πεποίθηση ότι "η Λεμεσός δίνει το μήνυμα της νίκης. Η Λεμεσός ξέρει να αναγνωρίζει τους ανθρώπους που με καθαρές κουβέντες, καθαρή πορεία, πορεύονται μπροστά», είπε,. Ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν μίλησε και αυτός για επιλογή νίκης, για μια καλύτερη Λεμεσό.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και τέως Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, βουλευτές, τέως βουλευτές, καθώς και εκπροσώποι κομμάτων και τοπικών φορέων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση